16:00, December 03.
Hollandia 0
Egyesült Államok 0
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotó: TV2
  Fotó: TV2

  Ahogy egyre közeledik a verseny a véghajrához, úgy Árpa Attila és két utolsó megmaradt hölgyek, Timi és Bogi is egyre nehezebben tudja leplezni idegességét. A Nagy Ő péntek esti adásában a színésznek, ezúttal két versenyzőt is haza kellett küldenie, és nehéz szívvel ugyan, de Mimire és Natalira esett a választása.

  Árpa előtte Lékai-Kiss Ramónának elárulta, milyen metaforikus gondolatmenettel választja ki azokat a lányokat akiktől búcsút vesz:

  Azt fogom nézni, kitől mi villan be. Melyik az az emlékezetes jelenet a mi filmünkből, és sajnos az akiből a legkevesebb emlékezetes jelenet fog bevillani, attól fogok elbúcsúzni.

  Ramóna még azzal hagyta magára gondolataiba merengeni a férfit, hogy az utolsó kettő hölgynél már tényleg csak szíve vezérelje, akkor már ne csináljon filmet az életéből, az legyen a valóság.

 • Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  VV Piros és Anita egymásnak feszültek a ValóVilágban, miután világossá vált, hogy a luxusvillában töltött idejük alatt a két lány finoman fogalmazva sem, szívlelik egymás társaságát. A pénteki adásban már szinte érezni lehetett a feszültséget a levegőben, de ekkor még csak heves szócsatáknak lehettek szemtanúi a nézők. 

  VV Anita szembesítette is a szőkeséget, hogy szerinte megjátssza magát a kamerák előtt, és közben teljesen másként viselkedik. A parázs vita hamar átcsapott személyeskedésbe, ahol már egymás kinézetét becsmérelték. Az összefoglalóban láthatott veszekedés pedig itt nem ért véget, az élő adásban ugyanis kisebb csatatérré változott a konyha, mert a két versenyző különböző ételekkel dobálták meg egymást. A trágár szövegekkel megtűzdelt jelenetet itt nézheti meg.

 • Ezeken a képeken a világszerte mindenhol más és más, de jól felismerhető kocsiülés-minták láthatók, amelynek jellegzetes jegyeit mostantól egy új ruhakollekció is magán hordozza. A semmiből jött elképesztő viseletnek a célcsoportját nehezen lehetne meghatározni, mindazonáltal Christopher Raeburn álmodta újra a fenntartható divatmárkát, amely valóban a tömegközlekedési ülésmintákra hajaz. A divattervező kollekciója környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkezik, és száz százalékban organikus pamutból készül, tetejébe pedig még újrahasznosított anyagból is, így legalább környezettudatosság szempontjából nem érheti szó a ház elejét.

  Az érdekes viseletet alább tekintheti meg: 

 • Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  Curtis már biztosan tudja, hogy nem fogja a gyermeke elől eltitkolni múltját, ha majd egyszer arra kerül a sor, nyíltan fog beszélni drogproblémáiról, mert azt szeretné, hogy neki soha nem kelljen átélnie azt a „boszorkányüldözést”, amin ő keresztülment. A rapper úgy gondolja, elkerülhetetlen, hogy fia találkozzon a droggal, de bízik benne, hogy „több esze lesz, mint az apjának”. 

  Elmesélte azt is, hogy reméli, kisfiából sportoló lesz, talán azért is, mert neki tizenhét évesen egy térdsérülés miatt kellett abbahagynia az ígéretesnek látszó futballkarrierjét. Bár mások tehetséges sportolónak tartották, ő mostanra már inkább jobbnak tartja magát rapperként, mint csatárként. A teljes beszélgetés itt látható: