Eszter, Eliza
EUR 382,82 Ft
USD 356,62 Ft
14 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Befutott a Stranger Things maratoni hosszúságú évadának végső előzetese, ugyanis pénteken (05.27) végre megjelenik a Netflixen a negyedik etap első felvonása.

  st4
  Fotó: YouTube

  A mostani trailer rövid, de annál tömörebb, amiből megtudhatjuk, hogy bizony nem szégyen a futás, ha épp egy másik dimenzióból való lények törnek az ember életére.

 • Végre befutott a Russo fivérek (Amerika Kapitány Polgárháború, Bosszúállók Végjáték) Netflixen debütáló akciófilmjének első trailere, amiben a bajszos Chris Evans és Ryan Gosling fognak egymásnak feszülni.

  gosling
  Fotó: YouTube

  A Szürke Ember 2022. július 22-én lesz elérhető a Netflix kínálatában, addig pedig be kell érjük az alábbi, meglehetősen akciódús előzetessel, ami egy igen húzós filmet ígér.

  Ryan Gosling és Chris Evans mellett még a csodaszép Ana de Armas is szerepelni fog, akit legutóbb például a 007: Nincs idő meghalniban láthattunk akciózni.

 • Széles mosollyal az arcán köszönt be az Instáján az amerikai edző.

  Shane Tusup és Szabó Zsófi május 18-án bontotta fel az eljegyzését, amelynek okáról egyelőre mindkét fél hallgat. Úgy tűnik azonban, Tusupot nem küldte padlóra a szakítás: a barátaival időzik, kirándul és igen jó kedvében van.

  Mutatjuk:

 • Micsoda romantika.

  Egy fülig szerelmes skót több, mindössze két hónap csevegés után mint 6000 kilométert repült, hogy találkozzon egy amerikai lánnyal, a Tinderen ismerkedett meg — miután tévesen azt hitte, hogy Edinburgh-ban él.

  A 32 éves Paddy Campbell csak akkor használta először az alkalmazást, amikor egy barátja letöltötte neki, miután januárban szingli lett. Március 21-én match-elt a 28 éves Bridget Kellyvel, aki a Tinder Passport segítségével skót randipartnert keresett, miután megunta, hogy folyamatosan amerikaiakkal jár.

  Amikor Bridget megkérdezte, hogy "Milyen az időjárás arrafelé?" Paddy rájött, hogy a lány valójában nem is Edinburgh-ban van, a hatórás időeltolódás ellenére azonban így is megállás nélkül beszélgettek. Bridget később poénból meghívta a férfit, hogy legyen a partnere egyik barátnőjének az esküvőjén — melyre Paddy örömmel válaszolt igennel. 

  A lány meglepetésére a férfi tényleg megvette a Chicagóba szóló repülőjegyét, és pár nappal később elutazott Bridgethez, hogy felejthetetlen napokat töltsenek el együtt.