Zelma, Rajmund
-3 °C
5 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • chalamet

  Természetesen a TikTokról, a 20 év felettiek számára felperzselt földnek tűnő közösségi hálóról jött ez a videó, amiben Charlotte Roberts úgy sminkeli magát, hogy kiköpött a Szólíts a neveden és a Kisasszonyok sztárjának tűnjön.

 • Mivel otthon sütöm a kovászos kenyereket, az átlagnál több figyelmet fordítok a lisztekre, kíváncsian olvasom a kisebb magyar malmok termékeiről írt véleményeket, és negyedórákat vagyok képes ácsorogni a boltok lisztes pultjainál (főleg Olaszországban). A mohácsi Garat malom termékeiről elég pozitív a kovásztársadalom véleménye, nekem sajnos nem esnek útba a forgalmazási pontjaik, talán ezért kerülte el a figyelmem az új csomagolási kollekciójuk, fogadjunk, nem látott ennél menőbb címkéjű lisztet! 

  garat
  Fotó: Garat malom / Facebook

  Meg is kerestem gyorsan a céget, akik elmondták, hogy mohácsiként természetesen mohácsi grafikust választottak. A cicusokat Tatai Tibor rajzolta, akinek ezt a fantasztikus busós sorozatot, meg ezt a szörpcsaládot is köszönhetjük, és akivel 2018-ban kezdték a közös munkát, amikor még csak 3 fajta búzával dolgoztak a malomban. Innen jött az ötlet az "A part alatt" című gyerekdalból,

  egyik szitál, másik rostál, harmadik követ vág

  (Itt kell bevalljam, hogy a követ vágó macskáról elsőre azt hittem, annyira vad, hogy még magát is véresre karmolja, de nem, az ott nem a pocakja, hanem egy malomkő)

  Később a lisztpaletta bővülése miatt csatlakozott egy negyedik, egyiptomi cica is a bandához. A címkék 2019 augusztusában a Kenyérlelke fesztiválon debütáltak.

  garat2
  Fotó: Garat malom / Facebook

  Ön mit gondol?

  • 1283
   Azonnal megvenném
  • 738
   Norbi is megmondta: A LISZT MÉREG
  • 296
   Hidegen hagy, nekem jó a sima is
 • A várost térkőtengerbe borító kivitelezők is megirigyelhetnék azt a precizitást, amivel egy újbudai kutyatulajdonos emelte egy járdaszakasz fényét a reggeli sétáltatás közben azáltal, hogy szinte nyílegyenes szegélyt képezett a járda közepén gondosan elhelyezett szargombócokból.

  Ezúton is gratulálunk az ismeretlen művésznek, forradalmi alkotás, bár legközelebb lehet, hogy szerencsésebb lenne a performansz után összeszedni a művészeti kellékeket.

  Ha nem látszódna jól a fenti képen, itt van gifesítve is, hogy pontosan mennyi nagyobb diónyi gombócot sikerült gondosan, egymástól viszonylag egyenlő távolságban kipattintani a járdára.

  kakiszegely.gif
 • Boldog István a kóla után a kávéról is lemondhat. Picit úgy tűnik, hogy a "sex sells" után eljött a "pride sells" időszaka, a cégek egyre bátrabban vágnak bele az addig rázósabbnak vélt témákba, gyorsabban reagálnak aktuális ügyekre, mint például nálunk a norbizmus, amire a Coca-Cola, a Pöttyös Rudi és a Dove, de még az Állatkert is reflektált.

  A Douwe Egberts belgiumi hirdetésére a Kreatív hívta fel a figyelmet. A szpotban két fiatal lány csókolózik a kanapén, amikor beállít egyikük apja. A lányok rémülten rejtőznek el, de a szerető apa kávés emojikkal hívja őket kávézni, happy end.

  A reklámot egy hét alatt 120 ezren osztották meg Twitteren, és csak ezen a poszton is van 500 000 like.

  A magyar változatban

  • 1848
   Boldog István állít majd be egy karikás ostorral
  • 1030
   semmi nem lesz, nem vesszük át
  • 550
   hetero párra cserélik, mint minden más reklámban
  • 155
   ugyanez lesz, mindenki boldog