Ambrus
-1 °C
1 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csütörtökre már eltűnt Zuglóból az a megfelezett karácsonyfa, amit felállítottak a Bosnyák téren, a londoniak azonban nem ilyen szerencsések: London közepén, a Trafalgar téren ugyanis még mindig ott áll az a fenyő, amit a város idén is – mint 1947 óta minden évben – Oslóból kapott, hogy a tér éke legyen. A 90 éves, 24 méter magas fenyőt azonban a legtöbb kommentelő nem látja szépnek: kókadt és itt-ott hiányosnak tűnnek az ágai is. Többen azon viccelődtek, biztos a brexit miatt lett ilyen a fa, vagy így akarják csökkenteni a kiadásokat, írja az npr.org.

  Norvégia egyébként azután kezdte el küldeni a fákat köszönete jeléül, hogy az Egyesült Királyság segítséget nyújtott számára a II. világháborúban, amikor a németek megszállták az országot.

 • 3000 dolláros, azaz kb. 900 ezer forintos számlát küldött egy nevadai kórház egy Las Vegas-i családnak, miután az orvosoknak kellett kiszednie a család 3 éves kislányának orrából egy oda feldugott rózsaszín babacipőt. Nem kell ám különösebb extra beavatkozásra gondolni: a kislány anyja, Katy Branson ugyanis a KTNV-TV-nek azt mondta, az orvosok valami csipeszjellegű eszközt használtak az eltávolításhoz.

  ?url=https%3A%2F%2Fewscripps.brightspotcdn.com%2F00%2F19%2Ff3306
  Fotó: KNTV

  Lucy Branson a Polly Pocket-baba lábáról szedett le két rózsaszín cipőt, és akkurátusan feldugta az egyiket a bal, a másikat pedig a jobb orrlyukába. Édesanyja csak az egyiket bírta kiszedni, ezért vitték el a Dignity Healt St. Rose Dominican Siena Campusba, ahol az orvos másodpercek alatt eltávolította a műanyag játékdarabot. A családnak méltányosságból végül csak 1700 dollárt (kb. 506 ezer forintot) kell fizetnie az eredetileg kiküldött 3000 dollár (kb. 900 ezer forint) helyett. 

   

 • deepsea

  Van egy pont a Deep Sea névre keresztelt, szuper illusztrációs oldalnál, amikor egy bizonyos mennyiségű görgetés után azt hittem, hogy full kamu az egész, és csak kitalálják a mély vízben élő állatokat, a neveiket, és a tulajdonságait is. Amúgy nem, de ezt nehéz elhinni, hogy több ezer méterig lehet scrollozni lefele (mert ezen az oldalon így kell haladni), és még mindig lesz élet, holott már a Nap tényleg nem jut el semmilyen formában.

  Ide kattintva lehet megnézni a Deep Sea-t.