Judit
2 °C
7 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Aki igazán szereti a cicáját, karácsonykor megajándékozza, mint bármely más családtagját, ugye?  Kicsit drágának tűnnek az alábbi macskalakok, amikhez 60 és 120 dollár közötti áron juthatnak hozzá a gazdik, és bár anyagválasztásuk miatt sem tűnnek túl praktikusnak, viszont elég jól néznek ki, én simán venném, ha most lenne macskám.

  Screenshot 2019-12-10 at 12.18.18.png
 • Pénteken délután egy szürke autó több úgynevezett Demszky-karót kidöntve balesetezett a Rákóczi úton Keleti és a Blaha Lujza tér között a Buda felé vezető sávban. A kocsi orra jócskán belóg a buszsávba, ezalatt megszámlálhatatlan sok autós, buszos, rendőrautó, közteres láthatta, de kedden még mindig ott volt, hívta fel rá a figyelmünket egy olvasónk, R..

  aa3

  Írtam levelet a BKV-nak, a rendőrségnek, a közterületeseknek, választ még nem kaptam, de talán most megvan az esély, hogy feltűnjön, és valaki elvontassa onnan.

  aa2
 • "Kíváncsi voltam, meddig lehet eljutni, ha ügyesen használod az internetet" - nyilatkozta nemrég Jack Stratton, a Vulfpeck funkzenekar vezetője, aki úgy töltötte meg a több mint húszezer fős Madison Square Gardent, hogy a zenekarnak se menedzsere, de igazából még kiadója sincs.

  A popfunk zenekar a kezdetektől elég kézműves vonalat vitt: minimális pénzből, de sok ötlettel a semmiből nőttek nagyra a Youtube-on nappalikban, hálószobákban, hátsó kertben rögzített házi videókkal, végig nagyon tudatos vizuális és zenei koncepcióval.

  Nem ők persze az első neten befutott zenekar, de hogy valaki a hagyományos zeneipar feje fölött teljesen átnyúlva juttassa a zenekarát telt házas stadionkoncertig egy laptop mögül, azért az még manapság sem alap. És ha zeneipar lennék, kicsit meg is ijednék a dologtól.

 • Emlékeznek a levágott sarkú és orrú fűzős vászoncipőkre? Az egészségügyben sokat talpaló nővérek számára a Nike most piacra dobja a Nike Air Zoom Pulse-t (tényleg, ezeket miért nem fordítják le, pl. a Nike Levegő Nagyítás Érverés elég jó név lenne).

  Az amerikai nővérek a Nike szerint egy-egy műszak alatt 8-10 kilométert is megtesznek, gyanítom magyar kollégáik is legalább ennyit mászkálnak, bár erre adatot nem találtam. A cipő könnyen felvehető, levehető, jól állja a ráfröccsenő folyadékokat, könnyen tisztítható, speciális talpa a sima kórházi padlókon is jól tapad. És nem utolsó sorban bitang jól néz ki.