Valér
-1 °C
9 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Bozsik Stadion építése miatt a Hidegkúti Nándor Stadionban játszotta szombaton hazai meccsét a Honvéd focicsapata. Az Újpestet fogadták, és egy elég unalmas mérkőzésen játszottak 0-0-ás döntetlent.

  Bár a Nemzeti Sport Online tudósítása szerint 3 ezer ember se látogatott ki a meccsre, komoly rendőri készültség volt, még lovas rendőröket is kivezényeltek a Százados út környékére, ha ne adj isten balhé lenne. 

  80007182 641971529952952 1922405749414166528 n
  Fotó: Olvasónk / Index

  A több órás várakozás alatt pedig a lovak összeszarták az utat, amivel még nem lenne baj, hiszen ez egy teljesen természetes biológiai folyamat.

  Olvasónk viszont arról küldött képet, hogy még vasárnap délután is tele volt lótrágyával a környék, azaz majdnem egy nap alatt se sikerült eltakarítani a koszt. Azt írja, jó sok szotyi is szanaszét hever a földön, ami szintén a focimeccs maradéka lehet.

 • Advent harmadik vasárnapján jött ki a színész és az énekesnő közös klipje, a Republic népszerű dalát, a Szeretni valakit valamiért című slágert éneklik.

  Az apropót az adta, hogy meghívta őket Veiszer Alinda a Belvárosi Színházba egy beszélgetésre. Betegsége óta először vállalt nyilvános beszélgetést Kulka. Mint kiderült, Koncz Zsuzsát gyerekkora óta ismeri, a dalt és a duettet is az énekesnő javasolta, hiszen néhány éve már énekeltek együtt.

  Koncz korábban a szerzővel Bódi László (ismertebb nevén Cipő) is előadta a Szeretni valakit valamiért című dalt. A Republic énekese 2013-ban halt meg.

 • Az elmúlt napokban Izraelben komoly problémákat okozott a viharos erejű szél, több ember megsérült, fák dőltek ki, volt olyan repülőgép, aminek kényszeleszállást kellett végrehajtania.

  Csütörtökön egy izraeli katona is megsérült a széllökések miatt, akit a figyelmetlensége miatt alaposan letarolt egy elszabadult sátor.

  (Ynet News)

 • Mi is megírtuk, hogy lajhárbébi született a Fővárosi Állatkertben december elején. Az egyelőre névtelen bébi a Budapesten született 11 éves Lili porontya, akinek már négy idősebb testvére van.

  Az állatkert most nevet keres a lajhárbébinek, ráadásul úgy, hogy még azt sem tudják, hogy fiú-e vagy lány. Mint írják,

  az előzsűrizés során mindkét ivarhoz „passzoló", ha úgy tetszik, „unisex" neveket választottunk, és ezeket bocsátjuk most szavazásra.

  Jövő csütörtökig lehet választani a Gizmó, a Gombóc vagy a Kuglóf névre itt.

  Ha a képen kívül még több ihletre lenne szükség, akkor a kis lajhárt a Pálmaházban lehet meglátogatni. Ajánlatos délelőtt 10 körül menni, mert akkor kapnak a lajhárok enni.