16:00, December 04.
Franciaország 0
Lengyelország 0
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 0
Szenegál 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Sztárban Sztár leszek! tehetsége Schobert Larával beszélgetett, ahol sok minden szóba került közöttük.

   

  Lar
  Fotó: TV2

  Yulaysi Miranda, aki sokadszorra is adásgyőztes lett a Sztárban Sztár leszek!-ben, legutóbb Schobert Larával arról beszélgetett, hogy milyen érzések kavarognak benne az elért eredményei miatt, de szóba került a viszonya Istennel is.

  Miranda nem tagadja, ha elrontja a szöveget, vagy épp nem úgy sikerül a dal, ahogy azt szeretné, az hamar földbe tudja őt döngölni, de ha a közönség megszavazza őt napi győztesnek, az számára egy Istentől érkező jel.

 • James Bond mostantól nemcsak egy elragadó nő tásaságában, hanem az autójával is együtt vacsorázhat egy lenyűgöző, új Aston Martin által tervezett otthonnak köszönhetően.

  Az ikonikus brit autómárka áll egy ugyanis egy olyan luxus ingatlanfejlesztés mögött, amely lehetővé teszi, hogy a lakástulajdonos akár az étkezőasztala mellett is leparkolhassa járgányát. Az Aston Martin egy japán lakástervező céggel együttműködve hozta létre a Number 001 Minami Aoyama nevű házat, amely Tokió rendkívül elitista Omotesando negyedében található. A négyszintes, tetőterasszal és lenyűgöző kilátással rendelkező otthont már el is adták egy magánvásárlónak, és a tervek szerint 2023 novemberében készül el.