Gyárfás
18 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ki ne ismerné a cinikus házi kedvencet, aki úgy tudott népszerűvé, sőt világsztárrá válni, hogy igazándiból se nem kedves, se nem aranyos, sőt szépnek sem lehet nagyon nevezni. Lehet pont ez az újdonság volt, ami máig fenntartotta, fenntartja Garfield sikereit.

  Jim Davis 1978 körül alkotta meg a sajátos macska figuráját, amit a United Media Features ügynökség elfogadott és a június 19-én kötött szerződés értelmében a képregény negyven amerikai lapban jelent meg. Az alkotó bevallása szerint a négylábút saját nagyapjáról, James A. Garfield Davis-ről nevezte el, aki jellemében, sőt testi felépítésében is hasonlított a cirmosra.

  A képregényt 1978 júliusában az ügynökség levette az újságokból, de az olvasóközönség tiltakozásának nyomására hamar visszahelyezték.

  A szókimondó macska és gazdájának történetei 1982-re már ezer újságban voltak olvashatóak. Ahogy az lenni szokott később rajzfilm, sőt nem is olyan régen még élőszereplős és animációval kevert játékfilm is készült Garfieldről, aki már negyvenhárom éve okoz boldog pillanatokat a rajongóinak.

 • Az EB legutóbbi meccse, amin Magyarország és Franciaország játszott egymással tényleg nem volt rossz. A magyar válogatott keményen küzdött a francia játékosokkal szemben. Olyan futballistákat sikerült megizzasztani - és nem csak a tikkasztó hőség miatt -, mint Mbappé, Kanté és Griezmann. Gulácsi brutálisakat védett, Fiola Attila gyönyörű gólt lőtt, és még sokáig lehetne sorolni a meccsen látottakat. Vannak elvitathatatlan pillanatai a magyar és a francia csapatnak is.

  A közösségi médiában mégis azt látom a legtöbb helyen, hogy 1:1-re nyertünk. És értem is, hogy ez a döntetlen felér egy győzelemmel, hisz a kezdőrúgást megelőzően is arra voltak felkészítve az emberek, hogy itt, a világbajnoktól egy csúfos vereség is egy szép győzelem igazából. Ehhez képest mi szereztük meg a vezetést, majd kaptunk egy keserű egyenlítő gólt, és lett így X a végeredmény. 

  Ha az esélytelenek nyugalmával mentünk ki a pályára, ha így mentünk ki szurkolni a fiúknak, akkor most miért kezdjük el azt hazudni magunknak, hogy ez egy győzelem volt? Nem elég érdem a világbajnok ellen döntetlent játszani, ha a vereség se lett volna akkora lebőgés?

  Ön mit gondol, az 1:1, az

  • 1286
   ha a mostani magyar-francia meccsről van szó, akkor egyértelműen győzelem nekünk.
  • 899
   döntetlen.
  • 73
   attól függ.
 • Múlt hónapban jelent meg az a Vogue, aminek a címlapján az énekesnő szerepelt. Ez volt az a címlap, amin régi stílusú fehérneműben pózol Billie Eilish. A haja is szőke lett, szóval egy teljesen új arcát mutatta. A címlapra érkezett egy erős megjegyzés. Egymás mellé lett téve ez a címlap és egy korábbi Vogue, amin oversized ruhában látható, majd a következő szöveggel lett megosztva: „Hogy felnőtt.”

  Billie Eilish erre azt mondta, érti, hogy mire gondolhatott a szerző, de szerinte ez rohadtul nem oké.

  Nem az vagyok, aki voltam pár éve, de ehhez nem kellett felnőnöm.

  Amint látszik, nem kell az énekesnőt félteni, meg tudja magát védeni az ilyen szexista kommentektől.

  (Indy100)

 • Fotó:Instagram
  Fotó:Instagram

  Focilázban ég az egész ország! Ma délután 3 órakor elkezdődött a Magyarország–Franciaország-mérkőzés, amelynek a Puskás Aréna ad otthont. A hazai hírességek közül többen is kilátogattak a helyszínre, hogy élőben kövessék az eseményeket. 

  Ha eddig nem tudta volna, Schobert Norbert is szereti a focit. 

   Kovács Ákos a lányával, Annával tartózkodik az arénában. 

  Bár nemrég pont egy focibaleset miatt műtötték a vállát, úgy tűnik, Istenes Bencének sikerült erre a fontos napra összeszednie magát.

  Széki Attila, azaz Curtis a barátnőjével, Judittal szurkol.

  Az ATV műsorvezetője, Kárász Róbert stílusosan egy piros-fehér-zöld szemüvegben érkezett. 

  Cooky is a lelátóról csekkolt be az Instáján. A Rádió 1 műsorvezetője bár francia származású, a mai meccsen a magyaroknak drukkol. 

  A kézilabdázó Lékai Máté ezúttal a párja, Lékai-Kiss Ramóna nélkül indult kikapcsolódni.

  Az edző Shane Tusup is az arénában van, hogy teljes erőbedobással biztassa a magyar csapatot.