Domonkos, Dominika
17 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1183566794
  Fotó: Albert L. Ortega / Getty Images Hungary

  Ashton Kutcher és Milla Kunis váratlan vallomása után újabb sztár coming outolt sajátos higiéniai elveiről. Mint pár napja kiderült, Kutcherék csak akkor zavarják a fürdőkádba gyerekeiket, ha már látszik rajtuk a kosz, Kristen Bell és férje, Dax Shepard 6 és 8 éves lányai pedig addig nem látnak vizet, amíg meg nem büdösödnek.

  GettyImages-918664992
  Fotó: John Parra / Getty Images Hungary

  Mint a színésznő elmondta, ez nem egy tudatos döntés eredményeként alakult ki, az egész úgy kezdődött, hogy egy este elfelejtették megfürdetni a gyermekeiket, és rájöttek, hogy ez jó.

  Mármint egészen addig, amíg a lányoknak nincs szaguk.

  Az Amerikai Dermatológus Szövetség ajánlása szerint egyébként ezzel alapvetően nincs gond, ők 6 és 11 év közötti gyermekek számára heti egy-két fürdést javasolnak.

 • GettyImages-1178291393
  Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

  Szoros volt a verseny, de II. Erzsébet lett a befutó. Ha csak pár perccel is, de mindenkit megelőzött üzenetével, amelyben boldog 40. születésnapot kívánt Meghan Markle-nek, akit mostanában nem kényeztetett el baráti csevegéssel.

  A Buckingham-palota stábja által kezelt Instagram-oldalon közzétett fotón az a kép is szerepel, amely a királyi családdal háborúzó Meghan Markle és II. Erzsébet első – és mind ez idáig egyetlen – közös hivatalos programját örökítette meg 2018-ban:

  Erzsébet.png

  Néhány perccel később Katalin hercegné és Vilmos herceg is észbe kaptak, ők is egy 2018-as, egyébként Ausztráliában készült fotóval üzentek a szülinaposnak:

  Vilmos.png

  Kamilla és Károly herceg sem sokat vacakolt a Paint 3D-vel, de mint tudjuk, az üzenetek hatásossága úgyis azok egyszerűségében rejlik:

  Károly.png
 • GettyImages-1147443073
  Fotó: John Shearer / Getty Images Hungary

  A Kardashian-klán legfiatalabb tagja a jövő héten 24 éves lesz, és mivel nemcsak kapni, hanem adni is öröm, az Instagramon 24 karátos bikiniben mutatta meg magát követőinek.

  A kozmetikai birodalmat igazgató influenszer születésnapi kollekcióját reklámozza, amellyel igyekszik bearanyozni a nagy napot. Lesz benne aranyozott smink, ajak szérum arany morzsákkal, csillogó szemhéjpúder és testápoló is. Kyle azt is megmutatta, milyen az, ha az egész pakkot szétkeni magán valaki:

  A poszt jelenleg 11 millió kedvelésnél tart, ami az ő esetében alapvetően nem számítana kiugró számnak, de mindezt egyetlen nap alatt sikerült összehoznia.

 • Megfogta két légiutaskísérő mellét, elkezdett ordítozni, majd megütött egy másik légiutaskísérőt. Ezt már elegendő oknak találta az amerikai Frontier Airlines diszkont légitársaság repülőgépének legénysége, hogy az agresszív utast ártalmatlanítsák. 

  Tették pedig ezt úgy, hogy

  odaszigszalagozták a székhez, a többi utas nagy örömére. 

  Bár a 22 éves utast őrizetbe vették, miután a gép leszállt Miamiban, a korlátozó műveletet végrehajtó utaskísérőket felfüggesztette a cég, mert nem követték a problémás utasok ártalmatlanítására vonatkozó, hivatalos eljárást.