Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Új kihívásokra vágyott.

  Szabó Zsófi tavaly év végén, egy évtized után döntött úgy, hogy távozik az RTL kötelékétől, és visszatér régi munkaadójához, a TV2-höz. A színésznő, műsorvezető idén márciusban pedig már a Mokka műsorvezetőjeként szerepelt a képernyőn. Most az Blikknek azt is elárulta, hogyan érzi magát a reggeli műsor háziasszonyaként.

  „Nem akarom cifrázni, jól érzem magam a csatornánál, a helyemen vagyok. Az ember folyamatosan változik, soha nem tudja azt mondani, hogy elég jól nézek ki, elég okos, kedves vagyok. Mindig célunk a fejlődés. Vannak viszont megtorpanások, amikor új kihívásokra vágyunk. Azt hiszem, az elmúlt 15 évemről ez elmondható. Folyamatosan szeretném magam építeni, fejleszteni, és a TV2-nél ehhez minden lehetőség adott” – nyilatkozta a tévés.

 • Nagyot nőtt a rapper idősebbik fia.

  Majoros Péter Majka szereti családját távol tartani az őt körülvevő reflektorfénytől, de ezúttal kivételt tett, és közösségi oldalán nagyobbik fiáról, a 12 éves Mariánról posztolt egy képet. Az ózdi rapper az Újpest kötelékében játszó fia focimérkőzésére látogatott ki, és maga is rácsodálkozott mekkorát nőtt az utóbbi időben a gyermeke.

  El sem hiszem :)) Kész férfi

  – írja Instagram-posztjában Majka, aki rövidesen a visszatérő X-Faktor egyik új zsűritagja lesz. 

 • Sokan pedig már személyesen gratuláltak neki.

  Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence a Blikknek adott interjút, melyben nyíltan beszéltek a kapcsolatukról, a kezdeti időszak nehézségeiről, és a közös terveikről. Hivatásuknak köszönhetően szerencsés helyzetben vannak, hiszen a lehető legtöbb időt tölthetik együtt a fellépéseken. Az énekesnő elmondás szerint megérti, hogy eleinte szkeptikus volt a nyilvánosság a kapcsolatukat illetően, de ez csak még jobban összekovácsolta őket.

  Sokáig nem kommunikáltunk, de mindez azért történt, mert sokáig mi magunk sem tudtuk, mit hoz a jövő, ismerkedő fázisban voltunk. De utólag a rengeteg támadásért is hálás vagyok, mert nagyon összekovácsolt minket. Úgy érezzük, hogy ha egy ilyen durva időszakot kibírt a kapcsolatunk, akkor már minden jövőbeni nehézséget átvészelünk.

  – mondta az énekesnő, akinek párja hozzátette: mostanra kezd megnyugodni körülöttük minden olyannyira, hogy végre „úgy működhessenek, ahogyan szeretnének”.

  Tóth Gabi reagált a lapnak arra szóbeszédre is, miszerint babát várna. Hiába gondolták sokan, hogy a szerelmesek rövidesen szülői örömök elé néznének, ezeket  a pletykákat most az énekesnő eloszlatta.

  Nem várunk babát, még nincs ilyesmiről szó. Onnan tudtam meg, hogy ez a hír terjed rólam, hogy már a boltban is megszólítottak, hogy gratuláljanak, ám nincs mihez. Az tény, hogy Máté családjában gyermekáldás lesz, talán így keveredhettek össze az információk.

   – fogalmazott.

 • Sütő Enikő a Fókusz kamerái előtt mesélt arról, hogy maga mögött hagyta a modellkarriert, és új vizekre evezett. A 80-as évek népszerű manökenje mostanság a belső érétékre koncentrál a külsőségek helyett.

  Mint mondja, irigykedik azokra, akik vidéken, a természettel szimbiózisban nőhettek fel, ugyanis fiatalon a fővárosban egy társasházban nőtt fel. Később igyekezett olyan luxusotthont találni magának, amihez több zöld rész is tartozott. Ennek oka ugyanis, ha fáradtnak vagy kimerültnek érzi magát, egy kertben sétálgatva a növények között hamar feltöltődik. 

  Az egykori modell mostanság a természet szépségeire is jobban rá tud csodálkozni. Jelenleg a Spektrumon futó Álomkertek című műsorában Szomorú Miklós szakértelmével meseszép kastélykertekbe, angol tájkertekbe, vagy éppen hatalmas luxus díszkertekbe kalauzolja el a tévénézőket.