Vazul
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Éppen egy baseball-meccsen vett részt Lexy Whitmore a kisbabájával, amikor egyenesen felé tartott egy baseball-labda.

  baseball.png
  Fotó: @Padres / Twitter

  A San Diego Padres - Chicago Cubs mérkőzésre a három hónapos kisfiát, Mavericket is magával vitte, akit épp a kezében tartott, amikor csodával határos módon elkapta a meccslabdát. Az labdáért többen is kapkodtak, de végül Lexy győzedelmeskedett. Az elkapásról készült felvétel azóta hihetetlen gyorsasággal terjed Twitteren. 

  Persze mint mindig, most is érkezett olyan komment, amiben az anyát hibáztatták, hogy a mutatvánnyal veszélybe sodorta a gyermekét. A vádakra Lexy csak ennyit reagált:

  Tudtam, hogy hol van, és tudtam, hogy nem sodrom veszélybe, és ha valami, akkor azáltal, hogy elkaptam a labdát, megóvtam őt a veszélytől.

  (via: Indy100)

 • Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez áprilisban bontották fel jegyességüket, az énekesnőnek pedig azóta eléggé felgyorsult az élete. Szinte rögtön összekavart korábbi szerelmével, Ben Affleckkel, akivel azóta össze is bútorozhattak. Exvőlegényét érzékenyen érintette a dolog, egy darabig nem is lehetett róla hallani, csupán azt, hogy szomorkodás helyett kipattintotta magát. A minap pedig ő is bandázott egyet a volt feleségével – szúrta ki Perez Hilton.

  Egészen pontosan edzeni voltak együtt Cynthia Scurtisszel, amit Rodriguez Instagram történetében meg is osztott azokkal, akik esetleg nem tudtak volna erről. Persze meglehet, hogy csupán baráti edzésről van szó, hiszen ők ketten két kislány nevelésén osztoznak, Cynthia pedig már ismét férjhez ment 2008-as válásuk óta. Reméljük, a lába azért azóta jobban van a jeges kötéstől!

 • Ewan McGregor lányát még egy kutyaharapás sem tarthatja vissza attól, hogy egy vörös szőnyeges eseményen jelenjen meg.

  GettyImages-1323130704
  Fotó: Bryan Steffy / Getty Images Hungary

  A 25 éves Clara ugyanis fél órával az esemény előtt még a kórházban volt, ahol a sebeit látták el. A filmrendezőként is tevékenykedő színésznő valószínűleg azért tartotta fontosnak, hogy így is jelen legyen a premieren, mert a The Birthday Cake című bűnügyi filmben társproducerként működött közre és a film egyik főszereplője az édesapja.

  A rendezvényt a történtek ellenére is részletesen dokumentálta Instagram-oldalán. 

  Amikor egy kutyaharapás miatt a sürgősségin landolsz 30 perccel a vörös szőnyeg előtt.

  — írta a képekhez.

  (Forrás: EOnline)

 • Billie Eilishra ismét rátalált a szerelem, az internet azonban hamar elkezdett turkálni az énekesnő párjának múltjában. A nála 10 évvel idősebb Matthew Tyler Vorce ugyanis néhány képernyőfotó szerint anno előszeretettel dobálózott homofób, rasszista és szexista poénokkal.

  Vorce a képek szerint Adele-t disznónak nevezte, illetve nem túl elegánsan felvezette, hogy szerinte az énekesnő és a pofája nem érdemelt semmilyen díjat. Emellett hasonló eleganciával tette fel az ázsiaiaknak a kérdést, hogy mi a szarért hordanak maszkot (ez az írás még jóval a koronavírus előtti időkből való). Megfogalmazott továbbá egy olyan gondolatot is, hogy amikor egy csinos lány sétál előtte, arra gondol, hogy randizni hívja, illetve vizualizálja, milyen lenne a feje egy botra szegezve.

  A Twittert természetesen rögtön elárasztották a rajongók, nagy részük felháborodását fejezte ki, de akadt olyan is, aki megvédte a 29 éves színészt, szerintük szimpla szarkazmusról van szó. Hogy a képeken látható tweetek valóban megjelentek-e, azt természetesen nem lehet tudni, de ha az internet rászáll, Vorce hamar eleshet a legjobb ajánlatoktól, akárcsak John Legend felesége, Chrissy Teigen.