Vanda, Paula
-2 °C
0 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Képernyőfotó 2020-01-26 - 15.10.33.png

  Ana Gabriela Molina karok nélkül született, de a testi fogyatékosságát nem tartja túl nagy akadálynak, most abban reménykedik, hogy megnyer egy megyei szépségversenyt, hogy aztán megmérkőzzön a Miss Mexikó döntőjében.

  "Úgy érzem magam, mint bármelyik normális ember, mert én így élek" – mondja Molina a Reuters videójában.

 • Pénteken 6,8-as erősségű földrengés volt a törökországi Diyarbakir tartományban, de a katasztrófa nem akadályozott meg abban egy ismeretlen férfit, hogy késsel kiszúrja 160 parkoló autó kerekét éjszaka.

  A Hürriyet Daily ír arról, hogy biztonsági felvételeken is látni, hogy a földrengés miatt teljesen elhagyatott utcákon egy kapucnis férfi késsel kilyukasztja a parkoló autók kerekeit, összesen 160-at.

  Mindez Bismilben történt, és a helyiek érthetően nagyon fel vannak háborodva, hogy mégis ki szúrja ki autók kerekeit rögtön egy olyan földrengés után, amelyben 22-en meghaltak és ezernél is többen megsérültek.

 • Úgy tűnik nem csak a magyar emberek szeretnek irreális méretű energiákat beleölni abba, hogy valamilyen trükkel kijátsszák a rendszert, és egy ici-picit előnyösebb helyzetbe kerüljenek.

  EO fp4nUUAAUPpU

  Erre kiváló annak a 62 éves arizonai férfinak az esete, aki azért, hogy használhassa a telekocsisávot beültetett maga mellé egy rongyokba felöltöztetett műanyag csontvázat - illetve csak a felét, a csontváz alteste ugyanis hiányzott, viszont volt egy halászkalapja, ami a még jobb álcázást szolgálta.

  Persze nem úszta meg a dolgot, a rendőrség ugyanis lefülelt, és megbírságolta, mivel a telekocsisoknak fenntartott sávot csak olyan sofőr használhatja, aki mellett legalább egy utas ül. 

  via BBC

 • Hóban ragadva talált rá egy kanadai olajmunkás három kismacskára, írta meg a BBC. Kendall Diwisch éppen az olajkutakat ellenőrizte Alberta közelében, amikor rátalált a nyávogó cicákra.

  83805305 10221488653505926 6551527020075941888 n

  A munkás pedig egyből kitalálta, mivel segíthet rajtuk – forró kávéval. Persze nem ezzel itatta őket, hanem így oldotta ki a kisállatok farkait a hó és a jég fogságából. Nem tudni, ki hagyta kint a macskákat a fagyban, sem azt, hogyan ragadtak a hóba. 

  Miután Diwisch hazavitte és megetette a cicákat, történetét megosztotta a Facebookon is – ami után rövid időn belül sikerült új gazdákra találnia az állatoknak.