Fábián, Sebestyén
-3 °C
4 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az aerobik-oktatóból lett fitneszmilliárdos többek között azt állította egy - a 24.hu által megnézett és szemlézett - vasárnapi élő videójában, hogy 

  ha a nők szülés után lefogynának, sokkal kevesebb házasság menne tönkre.

  Konkrét "súlykorlátokat" is emleget, a videóból ugyanis kiderül, hogy szerinte egy 58 kilós nő a szülés előtt szexi, bezzeg egy 78 kilós nő, aki "döngő léptekkel" érkezik meg a hálószobába.

  Azzal pedig, hogy Schobert ekkora szexista sületlenségeket hordott össze, egyrészt óriási felháborodást váltott ki, másrészt sikerült elérnie azt, hogy most boldog-boldogtalan megosztja és kommenteli a Norbi Update LOW CARB Facebook-oldalát, ezzel gyakorlatilag dühböl is reklámot csinálva a márkának. 

  Ha ez nem lett volna elég, hétfőn még egy bőrt lehúzott, az ügyről. Bejelentette jó előre, hogy a botrányos kijelentéseit egy újabb Facebook-élő kereteiben magyarázza meg. Majd hétfőn este bejelentkezett, hogy elmondja:

  • nem kér bocsánatot senkitől
  • "kommunikációs atombombának" szánta az egy nappal korábbi kijelentéseit.

  Vajon miért mondhatott ilyeneket Schobert Norbi?

  • 96
   Így is gondolja, meg a felhajtás is kellett neki.
  • 50
   Pontosan tudta, hogy mekkora hajcihő lesz ebből, így csinált reklámot saját magának.
  • 16
   Hát mert komolyan ezt gondolja.
 • A bizarr történet középpontjában Habibur Rahman áll, aki 30 éves korában, 1972-ben tűnt el nyomtalanul, miután üzleti útra ment a bangladesi Chittagong kikötővárosába. A felkutatására tett kísérletek nem voltak eredményesek, az időközben nagyrészt külföldre költözött családja pedig teljesen letett arról, hogy megtalálják.

  Aztán teljesen véletlenül megtalálták.

  Rahmanra az egyik unokájának felesége bukkant rá egy januárban a Facebookra feltöltött videóban, melyben egy szakállas férfi kért segítséget egy kórházi ágyból. Mint kiderült, a férfi egy bangladesi negyed szúfi szentélyeiben tengette az életét, egészen addig, amíg törött kézzel kórházba nem került.

  Mivel nem tudta kifizetni az ezzel járó költségeket, az internethez fordult segítségért – nem is eredménytelenül, mert rengetegen megosztották a videóját –, arra azonban valószínűleg ő sem számított, hogy a családja is felbukkan majd a kórházban. A férfi emlékezett egykori felesége nevére, és több más rokonát is meg tudta nevezni, és bár a fiatalabb családtagjait nem ismerte fel, az idősebbeket meglátva rögtön könnyekben tört ki.

  Azt nem tudni, hogy a férfi miért tűnt el '72-ben, az azonban biztos, hogy innentől már a családjával marad. Nem is csak azért, mert 78 éves, hanem azért is, mert a Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban élő rokonai is hazautaztak, hogy láthassák.

  (via)

 • Furcsán sült el a Fox amerikai tévécsatorna vasárnapi promóciója, amiben a legújabb katasztrófasorozatukat, a 9-1-1: Lone Start akarták népszerűsíteni azzal, hogy az NFL-közvetítés közben megmutatják a "véletlenül" a lelátón kiszúrt főszereplőt, Rob Lowe-t.

  Lowe mutogatása nyilvánvalóan PR-mutatvány volt, de nem ez volt a ciki, hanem hogy Lowe egy NFL-logós sapkában feszített a lelátón, talán azért, nehogy a San Franciscó-i, vagy esetleg a wisconsini közönséget elidegenítse a mérkőzés után induló sorozattól már a premier előtt.

  EOr2-96UcAEdT7y?format=jpg&name=small

  Twitteren persze senkit nem érdekelt a dolog, és mindenki azon röhögött, hogy normál esetben senki sem vesz fel NFL-logós sapkát, amit talán csak az NFL-vezér Roger Goodell, illetve a játékvezetők hordanak Lowe mellett.

  Lowe az eset után annyival kommentálta a dolgot, hogy nem hitte, hogy a sapkája lesz az amúgy elég hamar eldőlő a főcsoportdöntő legizgalmasabb része.

 • Állandóan riadtnak tűnő tekintete miatt sokáig várt gazdira egy husky kutya New Jerseyben, a hétvégén viszont végre otthonra lelt egy internetes hirdetésnek köszönhetően – számol be az MTI az örömhírről.

  A négyéves szuka kutya, Jubilee szemhéjainak deformitása miatt tűnt mindig megriadtnak. Miután a tenyésztő nem tudta eladni az állatot, 2018-ban beadta egy állatmenhelyre New Jersey államban, ahol azóta próbáltak neki végleges otthont keresni.

  82667599 10157347101492562 4696036826773716992 o? nc cat=1& nc o
  Fotó: Facebook / Husky House

  Végül az állatmenhelynek egy, a Facebookon közölt és több ezerszer megosztott hirdetése hozta meg a sikert. Az állatmenhely hangsúlyozta, hogy Jubilee teljesen egészséges és eleven kutya, a hirdetésre pedig legalább 150 leendő örökbefogadó jelentkezett. Jubilee végül olyan családhoz került, amely korábban is fogadott már örökbe menhelyről kutyát.