Géza
6 °C
9 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Na jó, azt nem állíthatjuk, hogy tudták, mi vár rájuk, és azért menekültek, mindenesetre az orvosi kutatási célokra tartott állatokat azért szállították kórházba Sydney-ben, hogy elkössék egyikük ondóvezetékét.

  A három állatból kettő nőstény volt, ők csak kísérték a beavatkozásra vitt hímet. A páviánoknak a kórházban valahogy sikerült kijutni a ketrecükből, és futásnak eredtek az épület mentén, a parkoló autók mellett, nem kis döbbenetet kiváltva az arra járó emberekből. Állatbefogókat és rendőröket is hívtak a helyszínre. A páviánok nem jutottak messzire, egy közeli épületben elcsípték őket, sértetlenül. A vazektómia végrehajtását elhalasztották. (BBC)

 • A velencei karnevált a tervezettnél hamarabb lefújták a koronavírus miatt, a városból szinte eltűntek a turisták. Kedden, a karnevál eredetileg tervezett utolsó napján a város ikonikus helyén, a Szent Márk téren alig-alig lézengett turista – derül ki olvasónk, a több mint tíz éve Velence közelében élő és ott dolgozó Krisztina videójából. De ami igazán feltűnő a felvételen: lényegében a galambok is eltűntek a térről, pedig a legtöbbször szinte lépni sem lehet tőlük.

  Velence, Szent Márk tér - galambok nélkül
 • Egy Andy Rehfeldt nevű youtuber, aki rendszeresen készít heavy metal + klasszikus popzene összetételű mashupokat legutóbb arra volt kíváncsi, hogy milyen torzszülött jön létre abból, ha a Black Sabbathot keveri össze az ABBA-val. Hát, ez lett belőle.

  Igazából az egész mashupban az a megállapítás a legjobb, hogy nincs Black Sabbath ABBA nélkül.

  Rehfeldt eggyel korábbi mashupja viszont szinte tökéletes volt, amikor a Whamet vegyítette a Slayerrel, és ez a karácsonyi pokoljárás lett belőle.

  (Laughing Squid)

 • Tekintettel arra, hogy a Shallow az utóbbi évek egyik legnagyobb slágere volt, (ami még 2020-ban is feltűnik a Spotify népszerűségi listáján), úgy tűnhet, mintha Lady Gaga nem is tűnt volna el, pedig az énekesnő utoljára 2016-ban hozott ki új albumot. A hosszú szünetnek viszont hamarosan vége lesz, ugyanis február 28-án új dallal jelentkezik az énekesnő. Ez azt jelenti, hogy az új albumra sem kell már túl sokat várni.

  A Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születik című filmről itt írtunk, karrierjéről pedig a 2016-ban megjelent albuma kapcsán készítettünk egy podcastet, ami itt érhető el.