Fábián, Sebestyén
-3 °C
4 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy, ahogy Lil Nas X előadta, nem sok volt, lássuk be – bár azért azt muszáj hozzátenni, hogy így is ez lett minden idők leghosszabb ideig listavezető száma.

  lilnas.PNG
  Fotó: YouTube / Doritos

  Bezzeg ha Sam Elliott, A Kovbojság Élő Szobra tolja prózában(!!!), akkor még azt is elnézzük neki, hogy egy Doritos-reklámról van szó, amit a februári Super Bowlra forgattak, de a cég már most fel akar vele ülni a hypevonatra.

  És ha már itt tartunk, a Netflixen megy Elliot és Ashton Kutcher (tudom, tudom) főszereplésével a The Ranch című sitcom, ami úgy tud drámaibb lenni mint egy annak szánt sorozat, hogy közben észre sem veszed, hogy két perce még sírtál a röhögéstől, ráadásul üdítő színfoltként a tévés palettán úgy szól a kőrepublikánus, trumpista, vidéki Amerikáról, ahogy egy sorozat sem mostanában.

 • A Dane County Humane Society menhelyének munkatársai nagyon aggódtak amiatt, hogy senki nem fogja majd örökbe fogadni Ladyt (teljes nevén Lady in a Fur Coat), ugyanis miután decemberben bekerült hozzájuk, egy súlyos fertőzés miatt el kell távolítani mindkét fülét, vagyis annak külső részét. Az állatvédő szervezet egyik munkatársa, Ash Collins úgy döntött, hogy megpróbál horgolni két pótfület védencüknek, hátha ezzel megnőnek majd Lady esélyei, már ami az adoptálást illeti. 

  82059826 10156412950666148 7953988877654425600 o
  Fotó: Dane County Humane Society

  Ugyan szükség volt a jutalomfalatok meggyőzőerejére, de Lady elfogadta a horgolt fejdíszt, még azt is hagyta, hogy lefotózzák benne. A küldetés pedig sikeres volt, a macska azóta gazdára talált. 

   (Forrás: CNN)

 • A szibériai Tomszkban került kórházba egy 3 éves kisfiú, akit erős gyomorfájásokkal szállítottak be. 

  Mágneses gyöngyök a 3 éves kisfiú röntgenképén
  Mágneses gyöngyök a 3 éves kisfiú röntgenképén
  Fotó: Orosz Egészségügyi Minisztérium

  A röntgenkép alapján megállapították, hogy a 31 gyöngy közül az egyik már bement a bélbe, és néhány órán belül a többi is követte volna. Valószínűleg a gyomor és a bélbe került golyók mindkét szerv perforációjához vezethetett volna. 

  Ezt a sebészek egy erős mágnessel akadályozták meg, amivel a mágneses gyöngyöket kihúzták a gyermek gyomrából. 

  A fiú gyomrából kiszedett mágneses gyöngyök
  A fiú gyomrából kiszedett mágneses gyöngyök
  Fotó: Orosz Egészségügyi Minisztérium

  Az tomszki mentőkórház orvosai szerint be kellene tiltani az ilyen típusú mágneses játékokat, mert növekszik a balesetek száma. Nem csak a kisgyerekeknél, hanem a tizenévesek körében is. Az utolsó négy évben, több mint 10 alkalommal szállítottak be beteget hasonló balesettel hozzájuk, egy esetben egy 12 éves gyerek 87 mágnesgolyót nyelt le.

  A három éves kisfiút kielégítő állapotban engedték ki a kórházból, derül ki a Siberian Times cikkéből.

 • EOqDUbSW4AAeppM

  Ha nekem kellene playlistet , ráadásul gyúrós playlistet összerakni, nem lenne tő nehéz dolgom, Motörhead, Iron Maiden, pár korai Tankcsapda- és pár Ördög-nóta mellett, leginkább Mötley Crüe és a hajmetál korszak istenei szerepelnének rajta. Mondjuk, headbangeléssel is lehet fogyni. Asszem. 

  Michelle Obama azért tette közzé a playlistet, hogy az újév fogadalmakkal (nincs több csoki, nem kérek tejszínhabot a diétás forró csokiba) küszködő nőtársaiba lelket öntsön, mert őt ezek a nóták inspirálják, de nagyon. Pl:

  • Childish Gambino - 3005,
  • Lizzo - Soulmate
  • Bruno Mars - Perm és Finesse (Remix)
  • Cardi B - Press, South of the Border, Finesse
  • Frank Ocean - Godspeed
  • Pink - Sweat$