Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kiderülhetett, hogy milyen hosszan nézhetjük majd Robert Pattinson Sötét lovagját, és jobb, ha nem veszünk literes üdítőt a büfében.

  patiman
  Fotó: YouTube

  Nem sűrűn fordul elő, hogy két, két és fél óránál hosszabb filmek kerüljenek mozikba, hiába akad olyan kivétel, mint a Bosszúállók: Végjáték, ami 3 óra 2 perces játékidővel operált. Nemrég azonban felkerült az IMDB-re a The Batman játékideje, ami 2 óra 55 percet ígér Gotham utcáin.

  Azonban ezt érdemes fenntartásokkal kezelni, ugyanis az IMDB alaplapokat gyakorlatilag bárki szerkesztheti, igy nem tekinthető hivatalos információnak, pláne, hogy a Warnertől sem érkezett megerősítés.

  Egyébként ha igaz a közel három órás játékidő, akkor a márciusban érkező mozi olyan hosszú lesz, mint A Keresztapa volt.

  A Port.hu egyébként 133 percet ír a filmre, úgyhogy nehéz megmondani, kinek van igaza.  

 • Ha és amennyiben kisfiú lesz az utód.

  Korábban már az Index is beszámolt Nádai Anikó és Hajmásy Péter nem is annyira újdonsült románcáról, a szerelmesek ugyanis hamarosan összeházasodnak és az első közös baba is úton van már. A pár péntek reggel volt az RTL Reggeli vendége, ahol a lánykérés és a szerelmükkel kapcsolatos egyéb kérdések mellett arra is kitértek, hogy hogyan fogják hívni az utódot.

  Ha fiú lesz, akkor Péter Pál. Nekem apukámat is, nagypapámat is így hívják, elég régóta megy az a hagyomány 

  – árulta el Hajmásy a műsorban, melyre Nádai is reagált, szerinte hihetetlenül kedves dolog az, hogy így hívják Petit és férfi felmenőit is, hiszen mindig mosolyt csalnak az emberek arcára. A Péter Pál név persze csak abban az esetben áll fent, ha a csöppség fiú lesz, amennyiben a párnak kislánya születik, úgy a Hanna Eszter nevet fogják neki adni.

  Ezt pedig már csak a poén kedvéért is itt hagyjuk:

 • Újabb taggal gyarapodott a legendás Pedersoli család.

  GettyImages-93057518
  Fotó: Andreas Rentz / Getty Images Hungary

  Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli három gyermek, Diamy, Giuseppe és Cristiana édesapja volt, most utóbbi lányának, Sofiának született kisfia. Minderről maga a büszke nagymama, azaz Cristiana számolt be az Instagram-oldalán, mint írta, ez a legjobb dolog, ami valaha történhetett vele 

  Kisfiú! Te vagy a legnagyobb öröm, ami történhetett velem! Üdvözöllek a világban, szerelmem

  – írta a fényképhez Cristiana. 

 • A követők betekintést nyerhettek a nagy nap szinte minden részletébe.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, Dobó Ági és férje Kis Csaba még tavaly novemberben házasodtak össze, akkoriban a ceremóniáról azonban nem sok fotó került ki, a követők csupán egy, a gyűrűket ábrázoló fotóval találkozhattak, egészen mostanáig. 

  A modell ugyanis az Instagram-oldalán most igazi esküvőifotó-dömpinget tartott: hat lapozgatható posztban mesélt a megélt élményeiről, mindezeket fotókkal illusztrálva, külön fejezetet szentelve a készülődésnek, ruhaválasztásnak, ceremóniának, a helyszínnek, a dekornak, az ételnek és a gyűrűknek is. 

  A szertartásunkat a Gyömrői házasságkötő teremben tartottuk, a lehető legszűkebb Családi körben. Összesen 11 vendég, 2 tanú, akik a húgom, és Csaba nővére voltak, az Anyakönyvvezető, és mi ketten. Engem a Keresztapukám kísért, Csabit az Anyukája. Onnantól, hogy elindult a zene (John Legend All of me-ja, amire megkérte a kezemet Csabi) sírtam addig, amíg be nem ültem az autóba hazaindulva...

  – kezdte egyik posztjában a modell.

  Szimbolikus elemként a gyertyagyújtást választottuk, a közös lángot, tüzet, ami persze időnként van, hogy csak pislákol, van, hogy nagyobb lángon ég, de mindketten hiszünk benne, hogy, ha mindketten óvjuk, dolgozunk érte, akarjuk, akkor, ha küzdelmes is, akár amíg élünk életben tudjuk tartani

  – fejezte be.