Fábián, Sebestyén
-3 °C
4 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Furcsán sült el a Fox amerikai tévécsatorna vasárnapi promóciója, amiben a legújabb katasztrófasorozatukat, a 9-1-1: Lone Start akarták népszerűsíteni azzal, hogy az NFL-közvetítés közben megmutatják a "véletlenül" a lelátón kiszúrt főszereplőt, Rob Lowe-t.

  Lowe mutogatása nyilvánvalóan PR-mutatvány volt, de nem ez volt a ciki, hanem hogy Lowe egy NFL-logós sapkában feszített a lelátón, talán azért, nehogy a San Franciscó-i, vagy esetleg a wisconsini közönséget elidegenítse a mérkőzés után induló sorozattól már a premier előtt.

  EOr2-96UcAEdT7y?format=jpg&name=small

  Twitteren persze senkit nem érdekelt a dolog, és mindenki azon röhögött, hogy normál esetben senki sem vesz fel NFL-logós sapkát, amit talán csak az NFL-vezér Roger Goodell, illetve a játékvezetők hordanak Lowe mellett.

  Lowe az eset után annyival kommentálta a dolgot, hogy nem hitte, hogy a sapkája lesz az amúgy elég hamar eldőlő a főcsoportdöntő legizgalmasabb része.

 • Állandóan riadtnak tűnő tekintete miatt sokáig várt gazdira egy husky kutya New Jerseyben, a hétvégén viszont végre otthonra lelt egy internetes hirdetésnek köszönhetően – számol be az MTI az örömhírről.

  A négyéves szuka kutya, Jubilee szemhéjainak deformitása miatt tűnt mindig megriadtnak. Miután a tenyésztő nem tudta eladni az állatot, 2018-ban beadta egy állatmenhelyre New Jersey államban, ahol azóta próbáltak neki végleges otthont keresni.

  82667599 10157347101492562 4696036826773716992 o? nc cat=1& nc o
  Fotó: Facebook / Husky House

  Végül az állatmenhelynek egy, a Facebookon közölt és több ezerszer megosztott hirdetése hozta meg a sikert. Az állatmenhely hangsúlyozta, hogy Jubilee teljesen egészséges és eleven kutya, a hirdetésre pedig legalább 150 leendő örökbefogadó jelentkezett. Jubilee végül olyan családhoz került, amely korábban is fogadott már örökbe menhelyről kutyát.

 • A kanadai Új-Fundland  szigetén nem aprózzák el, ha hóesésről van szó. A százezres St. John's városában – amely a sziget központi települése ugyan, de talán úgy ismertebb, hogy alig hatvan kilométerre van Dildótól – nem egyszerűen sűrűn esett a hó a napokban – sőt, az elmúlt hetekben –, hanem mindent betemetett, amit ért.

  ezgif.com-optimize.gif
  Fotó: YouTube / Bassem Elshahat

  Hogy mennyire, azt ennek a hóátfúvási szempontból szerencsétlen fekvésű háznak a kameráján keresztül megnézheti:

 • Örülhetnek az igényes japán animációs filmek rajongói, a Hollywood Reporter vasárnapi cikke alapján a következő pár hónapban a Studio Ghibli összes fontosabb filmje felkerül a Netflix kínálatába. Ugyan Észak-Amerikában és Japánban továbbra sem náluk lehet majd megnézni a filmeket, a világ összes többi részén ez lesz a helyzet, ez pedig óriási fegyvertény, Mijazaki Hajao filmjei ugyanis továbbra is őrületesen népszerűek.

  A dolog azért is érdekes, mert a Ghibli sokáig nem hajolt meg a streamelés forradalma előtt, most azonban közleményükben azt írták, a rajongóikra hallgattak, és streamelhetővé teszik a filmjeiket. Szuzuki Tosió, a stúdió producere azt is hozzátette, hogy reméli, így többen megismerhetik majd őket. Nem ez egyébként az egyetlen dolog, aminek mostanában örülhettek a Ghibli rajongói, nemrég derült ki, hogy hanglemezen is megjelennek a stúdió zenéi.

  A 21 film három turnusban kerül majd fel a Netflixre, egészen pontosan a következő leosztásban:

  • Február 1: Laputa – Az égi palota (1986), Totoro – A varázserdő titka(1988), Kiki – A boszorkányfutár (1989), Yesterday - Vissza a gyerekkorba (1991), Porco Rosso – A mesterpilóta(1992), Ocean Waves (1993), Földtenger varázslója (2006)
  • Március 1: Nauszika – A szél harcosai (1984), A vadon hercegnője (1997), A Yamada család (1999), Chihiro szellemországban (2001), Macskák királysága (2002), Arrietty  Elvitte a manó (2010), Kaguya hercegnő története (2013)
  • Április 1: Pom Poko – A tanukik birodalma (1994), A könyvek hercege (1995), A vándorló palota (2004), Ponyo a tengerparti sziklán (2008), From Up on Poppy Hill (2011), Szél támad (2013), Amikor Marnie ott volt (2014)