Áron
-4 °C
12 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Na jó, valójában káromkodva, verses mese formájában nyomatékosítja a jelenleg legfontosabb üzenetet:

  MARADJ A PI**ÁBA OTTHON!

  Azaz Stay the F**k Home. Mindez Jimmy Kimmel műsorában hangzott el, ahová videócseten jelentkezett be a színész, aki szupermenőn ül otthon a kanapéján, egy saját magát ábrázoló lila pólóban.

  Minimális angoltudással már lehet élvezni Samuel L. Jackson zseniálisan előadott tanmeséjét:

  (via 24.hu)

  samj
 • A koronavírus-járvány miatt Madrid utcái is elnéptelenedtek, kevesen mozdulnak ki a lakásból. Egy áruház dolgozói viszont gondoltak azokra, akik önkéntesen vagy kötelezően szobafogságban vannak, és egy kis utcai performansszal próbálták feldobni a napot.

  A szupermarketesek kiálltak az utca közepére, a King África együttes La Bomba számára nyomtak le egy kis koreográfiát a környéken lakók nagy örömére. A mindenhol kért közösségi távolságtartást is majdnem végig sikerült betartaniuk. 

 • ** A FEV IX. Zrt. megbízásából fertőtlenítették az önkormányzat tulajdonában álló összes, egész pontosan hatvanhárom házat.

  Nemes egyszerűséggel ennyi áll abban Facebook-posztban, amely Ferencváros önkormányzatának Facebook-oldalán jelent meg. Az ismeretlen alkotó 17 fotográfiát készített a munkafolyamatról. A fotók legnagyobb része megmarad az események puszta dokumentálásánál, de a sorozat egyik darabja kiemelkedik mind közül, és elemi erővel csap le a befogadóra. A ferencvárosi bérház koszos falai, és a központi figura rideg sterilitása között feszülő ellentét, a félig eltakart felirat a végén a névvel, amelyet már soha nem fogunk megtudni, a bátor vakuhasználat – sorolhatnám tovább, hogy mi teszi a művet nagyszerűvé, de a többit inkább a önökre bíznám:

 • Hivatalos YouTube-csatorna indult a Mrs Doubtfire, a Good Will Hunting, a Jumanji és még megannyi klasszikus sztárjának emlékére. Az oldalon közzétett videók a 2014 augusztusában, 63 éves korában elhunyt színész életének legemlékezetesebb szerepléseit idézik fel.

  A csatorna indulását ezzel a videóval harangozták be:

  Ez pedig a jelenlegi legfrissebb videó az oldalon:

  A csatorna indulása előtt a színész lánya, Zelda Williams egy tavaszi nagytakarítás során talált képsorozattal emlékezett meg az apjáról:

  (via)