Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem volt zökkenőmentes az énekesnő nagy napja.

  Május 3-án, két elhalasztott időpont után végre férjhez ment Kunovics Katinka, aki először nagyon szűk körben, az anyakönyvvezetőnél mondta ki a boldogító igent, majd ezt követően egy negyvenfős lagzin is megünnepelte Zoltánnal való szerelmét.

  „Négy éve vagyunk egy pár, szeretjük egymást, és a hétköznapokon semmit nem változtat a papír, de nekünk mégis fontos, hogy ezzel az újabb kötelékkel megerősítettük a kapcsolatunkat” – kezdte az énekesnő a Story magazinnak. Mint elárulta, két egykori zenésztársa, Völgyi Zsuzsi és Gáspár Győző is részt vett az előkészületben, valamint az esketésen is, nagy napjuk azonban nem teljesen a tervek szerint alakult.

  „Nem vittem magammal a személyi igazolványomat, ez valahogyan nem jutott eszembe, és a teendők listájáról is lemaradt. Tíz percre lakunk, Zsuzsi gyorsan hazaszaladt érte. Aztán kiderült, hogy a tanúm, vagyis Gáspár Győző személyi igazolványa januárban lejárt, így ő nem tanúskodhatott. Végül egy barátnőm ugrott be, neki volt érvényes papírja. Mindez annyi időbe telt, hogy nem végeztünk volna a következő esküvőig, így csak másfél óra és három másik esküvőt végigvárva lettünk Zolival férj és feleség. Én azt hittem, hogy a pezsgőt, amivel koccintunk, a hivatal állja, eszembe sem volt ezt bárkitől megkérdezni, így aztán nem vittünk, nem volt mivel koccintsunk. Győző azonban gyorsan leszaladt a sarki kisboltba, és ezt is megoldotta”  – árulta el Kunovics, majd az esküvővel kapcsolatos egyik legszebb, kislányához fűződő emlékét is megosztotta a lappal.

  Katinka megkérdezte tőlünk az este, hogy Zolit ezentúl hívhatja-e apucinak. A férjem pedig annyit mondott, ’úgy szeretlek, mintha a saját lányom lennél’, majd megölelték egymást.”

 • Egy barátnője vette rá, hogy próbáljon szerencsét Balogh Levente elnöki asszisztenseként.

  56172305 b6a175842dc6161654265712193665ad wm
  Fotó: RTL

  Kása Eszter győzelmével ért véget Az álommeló második évada, aki június elején munkába is állhat elnöki asszisztenséként. Balogh Levente leendő jobbkeze most a Story magazinnak elárulta, elég sok minden megváltozott életében az elmúlt egy évben, kezdve azzal, hogy 2023 elején, 12 év után szakítottak kedvesével.

  „Gyakorlatilag az egész felnőtt életemet párkapcsolatban töltöttem. Nem volt könnyű beismerni magamnak sem, hogy mégsem ő életem párja. Más irányba tartott az életünk. Nem voltak nagy viták, hangos veszekedések, hanem egyre több lett a kínos csend közöttünk. Januárban leültünk egymással szemben, és kimondtuk, ennek a kapcsolatnak vége” – kezdte a fiatal nő, aki ezután kezdett el új élmények után nézni, többet bulizni, barátaival lenni.

  „Egy ilyen közös borozgatás alkalmával vetette fel a legjobb barátnőm, Anita, hogy jelentkezzek Az álommelóba, mert szerinte ezt a műsort nekem találták ki. Eleinte legyintettem rá, hiszen egyáltalán nem vagyok szereplős alkat. Évekkel ezelőtt egyszer forgatott az RTL a munkahelyemen, és teljesen lefagytam a kamera előtt. De Anita nem tágított, a határozott fellépésének köszönhetően végül elküldtem a jelentkezésem.”

  Kása azért előtte egy szakember véleményét is kikérte, pszichológusához fordult, akihez szakítása után kezdett el járni.

  „Kíváncsi voltam, mit gondol, elég erős vagyok-e egy ilyen kihíváshoz. Biztosított arról, hogy igen. Ugyanakkor arra is figyelmeztetett, muszáj lesz teljesen átadnom magam a feladatnak. Sokáig jellemző volt rám, hogy mindenáron megpróbáltam kontrollált mederben tartani az érzéseimet, nem őszintén megélni azokat. Igaza lett, hiszen minden sebtapaszt letépett rólam a műsor” – árulta el a nyertes, hozzátéve: szereplése után rájött, jóval több dologra képes, mint korábban hitte, és bár régen sok mindenben befolyásolta, ma már nem érdekli őt, mint gondolnak róla mások.

 • 55711233 74b0505bd0e2c8c042c70b6449d8471b wm
  Fotó: MTI / Kovács Tamás

  Ahogy azt az Index is megírta, április elején kiderült, szakított Vitányi Judit és kedvese, akivel még 2021 nyarán, egy görög nyaraláson jegyezték el egymást. A Tények műsorvezetője most elóször szólalt meg erről a Blikknek.

  Egyre jobban vagyok, de tény, hogy a jegyességem felbontásának és a kapcsolatom végének a feldolgozása még folyamatban van. Ez egy friss dolog. Próbálok túlélni, elfoglalni magam és sokat dolgozni, a munkaterápiát alkalmazom. A nagyszerű kollégáim segítségével bőven lesz feladatom a nyárra, ezért most utazást sem tervezek

  – árulta el a tévés Demeter Richárd divatbemutatóján, hozzátéve: szerettei segítségével próbál átlendülni ezen az időszakon.

  „A család és a barátok mellettem vannak, mindig azon vannak, hogy jól érezzem magam és én is ezt szeretném. Jó lenne, ha minél előbb túl tudnám magam tenni a történteken. Mindent megteszek ezért.”

 • A naptárdíva baráti kapcsolatot ápol lányával.

  Demeter Richárd divatbemutatján vonult a minap modellként Hunyadi Donatella, a show-n pedig édesanyja, Kiszel Tünde is jelen volt.

  Elmondhatatlanul büszke vagyok rá, annyira tehetséges, szép és okos. Mindig elsírom magam, ha így látom őt. Most is olyan gyönyörű volt ezekben a ruhákban

  – kezdte a Blikknek a naptárdíva, aki nem győzi hangsúlyozni, milyen jó-, gyakorlatilag baráti kapcsolatot ápolnak 22 éves gyermekével, például sok közös programot is szerveznek.

  Olyan is előfordul, hogy a barátnői is jönnek, velük is nagyon jól érezzük magunkat, és engem is fiatalon tartanak. Igaz, hogy nagyon elfoglalt a lányom, de rám mindig szakít időt. Együtt élünk még, és egyelőre gondolni sem merek arra, hogy Donatella elköltözik tőlem. Pedig tudom, hogy egyszer ennek is eljön az ideje.”