Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A modellügynök Instagramon mesélte el követőinek, miért nem kért a táncos műsorból.

  Hétfőn hivatalosan is bejelentette a TV2, mely 12 hírességgel folytatódik a Dancing with the Stars című műsoruk 3. évada. Azóta kiderült, eredetileg Shane Tusup edző is tánccipőt húzott volna, végül azonban lecserélték őt, esetleges dühkezelési problémáktól tartva.

  A minap pedig Kajdi Csaba mesélte el Instagram sztoriban, őt is megkeresték a produkcióval kapcsolatban, de végül nem vállalta el a felkérést. Ennek okait így foglalta össze szokásos, őszinte stílusában:

  „Nem nagyon szeretnék táncolni ott, ahol egy remek szakmai zsűri, mondjuk a mórahalmi Móra Ferenc Gimnázium végzős osztálya táncversenyének nyertese lenne az én zsűrim, aki elmondaná, hogy egyébként a tangódnál a forgás jobbról vagy balról milyen volt. És egy vízilabdás, egy alakforma és egy jogtudós mellett kellene ezt csinálni” – idézte a Blikk a sikeres modellügynök szavait, aki egyébként bejelentkezésében a versenyzők többi részét sem kímélte. És hogy mi kellett volna, hogy mégis megnyerje magának a csatorna Kajdit?

  „Mondom nekik, ha idehoztok nekem egy brazil 1.95–ös kapuérás kanit, akkor anyukám, ott ülök majd a lányokkal végig.” 

 • Megjelenési dátumot kapott a harmadik Sonic mozifilm!

  Sonic4
  Fotó: Twitter

  A Sega legendás kék sündisznójának filmes kalandjai sikeresebbek lettek a vártnál, olyannyira, hogy hamarosan trilógiává bővül a videojátékos adaptáció.

  A harmadik Sonic mozi ugyanis úton van, és a film hivatalos Twitter-fiókjának hála azt is tudjuk, hogy 2024. december 20-án válthatunk jegyet Sonic, Knuckles és Tails legújabb kalandjára, azonban azt nem tudni, hogy Jim Carrey is visszatér-e, mint Dr. Robotnik.

 • Guy Black és Daniella Dove igazi álompár, akik gyerekkoruk óta szerelmesek egymásba, nemrég pedig szintet lépett a kapcsolatuk.

  Történt ugyanis, hogy a páros részt vett egy Christina Aquilera koncerten, ahol a kedvenc számuk is elhangzott, Guy pedig megragadta az alkalmat, és 15 ezer ember előtt megkérte kedvese kezét, aki igent mondott.

  "Még a suliban, 20 évvel ezelőtt estem beléd" - mondja Guy, aki egy gyémánt gyűrűt húzott Daniella ujjára, amit hatalmas tapsvihar kísért. 

 • Jacob Elordi nemrég arról beszélt, milyen negatív következménye volt annak, hogy szerepelt a Netflix filmjében.

  A British GQ-nak adott interjúban Elordi őszintén vallott arról, hogy milyen anyagi nehézségekkel kellett szembenéznie, mert egyszerűen nem akarták őt alkalmazni sehol a Csókfülke után.

  "Volt vagy, 400-800 dollár a számlámon. Az Eufória volt az utolsó meghallgatásom, mielőtt hazamentem volna, hogy keressek egy kis pénzt és összekapjam magam."- mondta a fiatal színész.

  Az Eufória pilot epizódjának forgatása során, az egyik rendező észrevette, hogy Jacob feltűnően sok időt tölt a lakókocsijában, illetve az amellett parkoló autójában. Miután rájött, hogy a színésznek nincs hol aludnia, béreltek neki egy szobát az egyik Los Angeles-i hotelban.

  "A kocsim tele volt dobozokkal, vállfákkal meg ilyen dolgokkal. Nagy mázlim volt, ami egy igazi L.A. sztori."