Vendel
6 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 48 éves Alyssa Milanót a legtöbben a Bűbájos Boszorkák című sorozatokból ismerhetik.

  A Just Jared információi szerint tegnap letartóztatták a színésznőt, miközben a Fehér Ház előtt tüntetett, több társával együtt. Céljuk az volt, hogy kiálljanak a szavazati jogokkal kapcsolatos intézkedések sürgetése mellett.

  Most tartóztattak le, mert követeltem a Biden-kormányzattól és a szenátustól, hogy használják fel a mandátumukat a szavazati jogok védelmére. Álljatok mellém és a @peoplefor mellé, és mondjátok meg a szenátusnak és a Fehér Háznak, hogy a szavazati jog nem függhet attól, hogy hol élsz

  — írta Alyssa Twitter-oldalán.

  A szenátus a tervek szerint ma dönt arról, hogy továbblép-e a szavazás szabadságáról szóló törvénnyel, amely megkönnyítené a szavazásra való regisztrációt.

 • Az Instagramon minden szépnek és jónak tűnt, de most Kulcsár Edina és Csuti a csücsörítős szelfik helyett már arról beszél, hogy azért jelentkeztek a Nyerő Párosba, hogy a műsor révén megmentsék a házasságukat. Kiderült, hogy volt

  • gyűrűdobálás
  • jegygyűrű kukába helyezése
  • szétköltözés
  • válóperrel fenyegetés.

  Kapcsolatukat a bezártság, az építkezés, és a gyermeknevelés nehézségei tették próbára, és úgy tűnik, a házasságuk még mindig nem nevezhető harmonikusnak. Az RTL Klub műsorában először ez akkor vált nyilvánvalóvá, amikor Kulcsár Edina hatalmasat esett egy versenyfeladat közben, Csuti pedig „Ezt a szégyent! Kicsúszott az első kanyarban a versenyző” felkiáltással guggolva röhögött ahelyett, hogy felsegítette volna feleségét.

  Akkor viszont lehervadt az arcáról a mosoly, amikor a felesége arra a kérdésre, mire a legbüszkébb az életében, arra a válaszra bökött rá, hogy híressé tette a férjét. Csuti ezt kikérte magának („fölrobbant az agyam”), szerinte ő már előtte is éppen eléggé ismert volt, és később a többieknek azt mondta, elhányta magát a felesége válaszától. Aztán még megrugdosott egy széket is.

 • GettyImages-696215786
  Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

  A rajongók eddig sem tudtak betelni Tom Holland és Zendaya párosával, de most meg aztán pláne teljesen megőrültek legutóbbi posztjaik után.

  A Pókember-filmek sztárja megosztott kedveséről, Zendayaról egy fotót az Instagramon, ami a Dűne londoni premierjén készült.

  Tom Holland rajongói egészen odáig vannak a posztért, amihez a brit színész annyit írt, hogy "Dűne". Holland posztja azóta már 7 millió likenál jár, nem beszélve arról a több ezer kommentről, akik megszállottjává vált a romantikus posztnak.

  Az egészet csak tetőzte, amikor maga Zendaya is reagált mindenki kedvenc Pókemberének bejegyzésére, méghozzá egy pirulós emojival. Nem is kellett több a rajongóknak, hogy a plafonon legyenek és olvadozzanak még jobban, mint eddig.

  Zendaya egyébként egy Chani nevű karaktert játszik a régóta várt sci-fiben, aminek olyan sztárok is szerepelnek mellette, mint  Timothee Chalamet, Jason Momoa, Rebecca Fergusson, vagy épp Oscar Isaac.

 • "Egyenesen a jó öreg Magyarországról" - írja Instagram-oldalán Rob Zombie, aki idehaza forgatja legújabb horror-vígjátékát, a The Munsters-t, amiben a Universal Stúdió klasszikus szörnyei lesznek a főszereplők , amint épp közép-kelet-európai bevándorlókként igyekeznek majd beilleszkedni az Egyesült Államokban.GettyImages-1232339101

  GettyImages-1232339101
  Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

  Zombie most úgy gondolta, hogy úgyis a nyakunkon a Halloween, így megoszt néhány képet a forgatásról, amin a film főszereplőit, illetve az igen hangulatosra sikerült díszleteket is megtekinthetjük.

   Egyébként a The Munsters főként az Addams Familyhez lehetne hasonlítani, már csak témáját tekintve is, ráadásul az eredeti sorozat, ami alapján Rob Zombie is dolgozik, a hatvanas évek végén több amerikai csatornán is futott Addamsékkel együtt.

  (IGN HUN)