Ágnes
-3 °C
1 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Nintendo kontrollerei ránézésre sosem tűntek kifejezetten kényelmesnek – főleg nem a Nintendo 64-hez tervezett háromkarú szörnyeteg –, de akármilyen hülyén is néztek ki, valamiért mindegyiknek megvolt a maga kultusza. Ebben a tekintetben kétségtelenül kiemelkedik közülük a GameCube kontrollere, amit nagyjából mindenki imád, a Super Smash Bros. játékosok számára pedig gyakorlatilag olyan, mint maga a Szent Grál.

  Pont emiatt valószínűleg ők örülnek a legjobban a Shank nevű youtuber legutóbbi projektjének, amiben a modder a Nintendo Switch apró, és számos hibával sújtott Joy-Conjait cserélte le egy teljesen egyedi, kettévágott GameCube kontrollerre.

  A végeredmény egészen fantasztikus, én személy szerint simán elhinném, hogy ezeket a Nintendo gyártja. Már csak azért is, mert funkciójukban tényleg tökéletesen reprodukálják a Joy-Conokat:

  • támogatják az Amiibókat meg a giroszkópos célzást,
  • megvan rajtuk az összes extra gomb
  • és vezeték nélküli módban is tökéletesen működnek.

  Shank elmondása szerint a Super Smash Bros. Ultimate klasszisokkal jobb velük, mint a Joy-Conokkal, így nem is meglepő, hogy főleg ehhez használja őket. Ha valaki kedvet kapott a dologhoz, az megkísérelheti összerakni magának a kontrollert a videóhoz nemsokára érkező útmutató segítségével, de azt azért Shank is megjegyezte, hogy ebbe csak a legtapasztaltabb moddereknek érdemes belevágnia. A többiek meg rimánkodhatnak a Nintendónak, hogy csinálják már meg ezt hivatalosan is.

  (via)

 • A macsóság nem ott kezdődik, hogy kigyúrod magad, televarratod a bőrödet, hanem ott, amit Jason Momoa is tesz. Beteg gyerekeknek teszi szebbé a napját úgy, hogy ellátogat hozzájuk a kórházba, ezzel okozva vidám és felejthetetlen perceket. Hiszen ki ne örülne egy kedves mosolynak tőle? 

  Tegnapi látogatásáról maga a kórház posztolt fotókat:

  Nem ez Momoa első, és egyetlen jótékonykodása, tavaly a  Make-A-Wish Foundation szervezésében vezette körbe a gyerekeket a DC Stúdióban

  És hogy miért tartózkodott Momoa Pittsburghben? Mert épp egy új thriller filmen dolgozik a Netflixnek, aminek a címe Sweet Girl lesz.

  2020-01-21 08 42 16-Window.png
  Fotó: ChildrensPgh / Twitter

  via CNN

 • Egy 64 éves „szolidan simplex européer férfiú" feladott egy minden elemében különleges hirdetést a Nők Lapja társkereső rovatában. Ritkán, de előfordul, hogy egy műalkotást nem érdemes elemezni, mert a miértek és a hogyanok taglalása beárnyékolná a mű vakító csillogását. Ezért - a csodálattól elkábulva - erre most én sem vállalkoznék, inkább álljon itt a maga pőre valójában maga a Nagy Mű:

  Mutualismus, 67 évesig automobilos, kongeinális, vékonyan karcsú avagy graciózus, utazni vágyó, korrelatív, ragaszkodó, leendő hitves szimpatikus hölgy életjelét bárhonnét Budapestre várom szolidárisan alles Zusammen. Klasszikus levélpostával, fényképes megtisztelő bemutatkozást csere borítékolok. 87/177/64 éves, szolidan simplex européer férfiú vagyok. „Keep smiling" jeligére.

  Forrás: Nők Lapja
  Forrás: Nők Lapja
 • Schobert Norbert megpörgette maga körül az internetet azzal a kijelentésével, hogy szerinte sokkal kevesebb házasság menne tönkre, ha a nők a gyerekszülés után leadnák magukról a felszedett plusz 20 kilót. De Norbi az elmúlt években már jó párszor megfejtette a világot, legyen szó gyereknevelésről vagy épp a mobiltelefonokról.

  fb-schobert-norbi
  Kép: Schobert Norbert Facebook-oldala

  Össze is szedtük az öt legjobbat, a cikk végén pedig szavazhattok a kedvencetekre!

  2007-ben a Szigetről:

  Idejönnek a 16 éves lányok, beütik a nyelvpiercinget, itt elvesztik a szüzességüket, odaadják legalább harminc embernek, kipróbálják a marihuánát, a hasist, az alkoholt, és úgy szexelnek, hogy négy napig nem fürdenek. Ez az én prekoncepcióm.

  2012-ben a mobiltelefonokról:

  A mobil az egy mikrohullám technológia. Nadrágzsebben hordva megöli a spermákat, hererákot okoz. Öltönyben sem tuti a szívednek. Ne tartsd az ágy mellett! A fejen tartva azt műveli az agysejtekkel, mint a mellékelt reál videón a kukoricával.

  2016-ban Bulgáriáról:

  Bulgáriát nem szerettem meg, olyan, mintha Ózdon volna tenger.

  2018-ban, a Mokkában a gyerekek súlyáról és tanulmányi eredményeiről:

  Ha a valósággal nem szembesítjük a gyereket és ráhagyunk mindent, akkor mi lesz? Dagadt lesz és történelemből egyes lesz.

  2019-ben, a Fókuszban a gyereknevelésről:

  Az, aki engedi a gyerekét egy kicsit liberális felfogásban élni, vagy ilyen iskolába küldi, egészen biztos, hogy a kábítószer- és a szexmaffia áldozatává fogja tenni a gyereket, és abból már nem fogja tudni visszahozni.

  Melyik volt szerinted a legjobb megfejtés?

  • 1985
   A liberális nevelésből eredő szexmaffia
  • 1698
   Bulgária, mint a tengerparti Ózd
  • 1246
   A 30 embernek odaadott szüzesség
  • 685
   A dagadt gyerek, aki történelemből egyes
  • 403
   A rákot okozó mobiltelefon