Nárcisz
7 °C
15 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tony Hawk talán már nem a legjobb, de még mindig a világ legismertebb gördeszkása. A nevével fémjelzett videojáték-sorozatból több milliót adtak el világszerte, az első kiadások az ezredforduló legnépszerűbb játékai közé tartoztak, legyen szó bármilyen platformról.

  Egy teljes generáció felnőtt azóta, hogy 1999-ben piacra került az első Tony Hawk's Pro Skater, a névadó viszont biztosan nem. 52 évesen sem lehet leválasztani a gördeszkáról, és még mindig tud olyan trükköket, amiket egy hobbideszkás inkább meg se próbáljon meg utánozni.

  GettyImages-918380498
  Fotó: Don Arnold / Getty Images Hungary
 • Egy belga juhászkutya – úgy tűnik, egy malinois – lopta el a show-t a MOL Fehérvár FC Gárdonyi VSC ellen vívott Magyar Kupa-találkozón, ugyanis a meccs kellős közepén berohant a pályára, és kicselezte az őt megállítani próbáló játékosokat. Aztán kackiás léptekkel távozott a színről a győztes alakítással.

 • Vasárnap reggeli biciklizgetés közben Las Vegas városában az 55 éves Michelle Weissmant egy elhaladó furgonból olyan erővel lökték a földre, hogy sérüléseibe másnap belehalt. Az őt meglökő húszéves Giovanni Barajast gyorsabban elérte a halál, a lökés lendületétől ugyanis kizuhant a kocsiból, és közel 50 métert csúszott az aszfalton, mielőtt egy lámpaoszlopnak csapódva szörnyethalt.

  A helyi rendőrség gyilkossági ügyosztályának a hadnagya teljesen értelmetlennek nyilvánította az esetet:

  Semmilyen más okot nem tudok elképzelni arra hogy mért történt, mint a totális hülyeséget.

  A furgon vezetőjét, Rodrigo Cruzt másnap letartóztatták, a gyilkosság és cserbenhagyás mellett azzal is vádolják, hogy megszegte egy 2016-os rablás miatt kapott feltételes szabadlábra helyezésének feltételeit. A férfi tagadta, hogy szándékosan vezette volna közel a kocsit a biciklistához. Állítása szerint azért nem állt meg a tragédia után, mert megijedt büntetett előélete miatt, és mert nem gondolta, hogy a társának baja esett. mindig hülye dolgokat csinált – mondta a rendőröknek a barátjáról. 

 • Napjaink labdabirtoklásra épülő futballjában egyre népszerűbbek a kis szögletek, amikor a sarokrúgást elvégző játékos nem íveli középre a labdát, hanem legurítja egy társának. Ezzel próbálkozott Leonardo Roque Gil, a Vasco da Gama labdarúgója a Caracas elleni Copa Sudamericana-mérkőzésen, amelyet a brazil csapat 1–0-ra megnyert egyébként.

  A Vasco da Gama támadója, Ribamar
  A Vasco da Gama támadója, Ribamar
  Fotó: Ricardo Moraes / AFP

  A figura jól megtervezett volt, a kivitelezésbe azonban hiba csúszott...

  Borzalmas szöglet Brazíliából