Szervác, Imola
12 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erre szokták azt mondani, hogy ez aztán gyorsan eszkalálódott. Az eredeti videóban a fiú épp a május 4-i Star Wars-ünnepről, és a  pont aznap esedékes szülinapjáról kezd el nagy beleéléssel magyarázni, miközben szorosan mellette áll a barátnője. A felvételen is látszik, hogy mintha oda lenne állítva. Nem tűnik őszintének a mosolya, és a srác lelkesedéséből sem ragadt rá át semmi. Ennyi elég is volt, hogy az internetes népművészek a lehető legjobbat hozzák ki ebből.

  Capture.PNG
  Fotó: ohnoestheydidnt / youtube

  Elkészült a túszejtős videó, amit híradó közvetít, ahol az eseményeket a riporter tolmácsolja, stb.

 • A mostanában egyre népszerűbb gender reveal bulik nem mindig sikerülnek úgy, ahogy eredetileg tervezték. Főleg akkor, ha a szülők valamelyik tagja teljesen másra számított.

  chrome-capture (12)

  Ez történt egy párral TikTokon, akiknek videója már több, mint 500 ezer megtekintésnél jár, és nagyon megosztó véleményekkel találkozhatunk a komment szekcióban. A videón ugyanis az apuka teljesen kiakad, amint megtudja, hogy kislánya lesz. 

  Sokan viccesnek találják a jelenetet és szerintük rájátszott az apa a csalódottságára a videó kedvéért, sokak szerint viszont nem szabad preferálni egyik nemet sem egy születendő gyermeknél.

  (Forrás: Indy100)

 • Pár napja mi is megírtuk, hogy együtt látták a korai kétezres évek egyik kedvenc párját, Jennifer Lopezt és Ben Afflecket. Akkoriban őket csak úgy nevezték, hogy Bennifer. A hír sokkolta JLo exét, hiszen Alex Rodriguez még mindig reménykedett az újrakezdésben. 

  A fél világ és Ben Affleck legjobb barátja, Matt Damon viszont nagyon örülne, ha újra együtt látná őket. Erről a Today showban is beszélt, pedig eleinte úgy tűnt, nem szívesen nyilatkozik barátja szerelmi életéről.

  Nincs elég alkohol a világon ahhoz, hogy rávegyél, hogy mondjak valamit erről

  — mondta először. Azért a műsorvezető nem adta fel, és kiderítette, hogy a színész mit gondol a témáról:

  Mindkettőjüket szeretem. Remélem igaz, szuper lenne.

  (Forrás: Huffpost)

 • Bagi Iván április végén azzal állt elő, hogy szeretne megszabadulni a súlyfeleslegétől. A humorista ehhez Schobert Norbert segítségét kérte, aki vállalta, hogy kezelésbe veszi és megígérte, hogy két hónap múlva egy 25 kilóval könnyebb Bagi Ivánt kap majd vissza a közönség.

  185443154 3835943213121717 6420354059397040153 n
  Fotó: Update LOW CARB / Facebook

  A kúra mérlegeléssel indult: a nagyjából 174 centiméter magas stand upos ruhástól 1 mázsát nyom ott akkor. Azóta eltelt két hét, ez idő alatt pedig valóban látványos a változás: Bagi Iván már 7 kilótól megszabadult, amit egy előtte-utána képpel igazolt.