Géza
6 °C
8 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 49 éves Kwane Stewart azzal tölti szabadidejét, hogy a kaliforniai utcákat rója a hajléktalanok állatai után kutatva. Nem azért, hogy elvegye őket gazdájuktól, hanem hogy meggyógyítsa őket. Mindezért ráadásul egy fillért sem kér. 

  Stewart Új-Mexikóban nőtt fel, de Kaliforniában rezidenskedett, majd a modestói Stanislaus megye állatorvosa lett. Elmondása szerint a 2007-es válság óta nagyon megnőtt a munka- és fedél nélküliek száma Modestóban, ezért az emberek menhelyre adták háziállataikat. Karrierje szempontjából ezt tekinti sorsfordítónak, ekkor szembesült ugyanis azzal, hogy vannak emberek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy segítsenek kedvenceiken. 

  Amikor nem épp az utcákon forgatja a „The Street Vet” sorozatát, akkor a Netflixnél dolgozik mint állatszakértő, ahol biztosítja az állatok biztonságát a filmek készítésénél.

  A férfi 2011 óta teljesíti önkéntes misszióját, a leggyakoribb kezelt betegségek, amik előfordultak, az allergia, a bőr- és fülgyulladás, a bolhafertőzés, a rossz fogak és az ízületi gyulladás. Az állatok oltásait, gyógyszerét és etetését Stewart állja. A nagyobb műtéteket igénylő, 1000 dollárnál költségesebb beavatkozásokra pedig GoFundMe kampányokat indít.

  Kilenc év alatt mintegy 400 állatot kezelt utcai állatorvosként. A saját műsorát eddig 30 országban adták le. 

  Véleménye szerint a hajléktalanokkal szemben előítéletesek az emberek, mondván, nem képesek ellátni állataikat, és megfelelően gondoskodni róluk, miközben Stewart szerint sokkal jobban gondozzák a kedvenceiket, mint az átlagemberek.

  via CNN

 • Rengeteg app van, amiben pusztító filterekkel tudjuk magunkat kicsivel (vagy akár sokkal) vonzóbbnak polírozni, már nemcsak a bőr egyenetlenségeit simítják ki, de komplett sminkeket tudnak az arcunkra hegeszteni, és ezeket a funkciókat sokan használják is, akár kell, akár nem.

  fogadok, hogy önnek is van olyan " barátja", aki legalább egyszer túlhúzott már valamilyen szépítő filtert a nevetségesség határát súrolva.

  Na, most nem erről lesz szó, hanem arról, hogy létezik egy olyan app, a MakeApp, ami nemcsak megszépít, hanem azt is tudja, hogy

  leszedi a túlzó, színpadias sminket az emberek képéről.

  Ezeken a celebfotókon meg lehet nézni, mekkora sikerrel:

  Katalin hercegnő
  Katalin hercegnő
  Fotó: BoredPanda
  Jennifer Aniston
  Jennifer Aniston
  Fotó: Fotó: BoredPanda
  Melania Trump
  Melania Trump
  Fotó: Fotó: BoredPanda
  Britney Spears
  Britney Spears
  Fotó: Fotó: BoredPanda
  Victoria Beckham
  Victoria Beckham
  Angelina Jolie
  Angelina Jolie
  Fotó: Fotó: BoredPanda
  Audrey Hepburn
  Audrey Hepburn
  Fotó: Fotó: BoredPanda

  (BoredPanda)