Szökőnap
5 °C
10 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A horvát Alen Halilovic a Barcelonában nevelkedett, most a Heerenveen játékosa, és a hétvégén volt két nagyon pontos lövése. Az első a büféablakon jutott be, a másodikból gól lett a den Haag ellen. A meccs 2-2 lett, ő egyenlített.

  Ez a nyílegyenesen a büfébe tartó labda.

 • "Az alábbi képek a II. János Pál pápa téren, a volt MSZP székházról készültek. A kissé Madmax-beütésű megoldás minden bizonnyal a hajléktalanok távoltartását célozza, mindazonáltal a "megoldás" hagy némi kívánnivalót maga után szerény véleményem szerint" – írta egyik olvasónk.

  Íme egy másik fotó közelebbről:

  A Google Maps felvétele is elég lehangoló a helyszínről, de a szögesdrótnak itt nyoma sincs.

  Legutoljára 2017-ben írtunk az épületről, a Józsefvárosi Önkormányzat akkor megerősítette, hogy a magántulajdonban lévő épület bontási engedélye jogerőre emelkedett, bár a bontás pontos időpontjáról nem volt tudomásuk.

 • A Coloradói Lavinainformációs Központ (Colorado Avalanche Information Center - CAIC) tette közzé a videót arról a két hómobilosról, akik majdnem óriási bajba kerültek amiatt, mert száguldozásukkal lavinát indítottak el. Míg egyikük éppen megúszta, hogy visszacsússzon, társát viszont elsodorta a hótömeg. Szerencsére a fejét nem temette be a fehér áradat - írja Facebook-posztjában a CAIC. 

  A felvételen az is látható, hogy vannak már nyomok a hóban. A központ tájékoztatása szerint a hómobilosok előtt síelők voltak a környéken, de nem miattuk indult lavina.  Ez az eset egyébként február 11-én történt Leadville közelében, vagyis öt nappal azelőtt, hogy két másik hómobilos körülbelül 160 kilométerre az életét vesztette, miután maga alá temette őket a hó. Harmadik társuknak sikerült kiszabadítania magát, ő értesítette a hatóságokat. 

  (Forrás: CNN)

 • A Black Sabbath frontembere nemrég jelentette be, hogy egy évvel ezelőtt Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, és pár héttel később le kellett mondania a turnéját. Ozzy Osbourne megígérte, hogy amennyiben újra koncertezni indul, természetesen minden rajongót kárpótol. Addig pedig itt van az énekes legújabb, szám szerint tizenkettedik stúdióalbuma, az Ordinary Man, ami február 21-én jelent meg, és aminek egyik számához, a Scary Little Green Menhez magával Jason Momoával készítettek egy kis kedvcsinálót.

  A színész soha nem csinált titkot abból, hogy mennyire szereti a metált, állítása szerint az Aquamanhez például a Tool, a Metallica és a Black Sabbath zenéjéből inspirálódott, Conan megformálásában pedig a Pantera segített neki. És persze nem csak szakmailag, de emberileg is nagyra értékeli a metálzenekarokat, amikor a Slayer 2019 nyarán Budapesten járt, az éppen a fővárosunkban tartózkodó Momoa végigvideózta a koncertet

  (Forrás: Loudwire)

  momoa osbourne