Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Most már tudjuk, honnan örökölte bájos arcát Lajos herceg!

  Kiskori fotót tett közzé Katalin hercegné férjével közös, hivatalos Instagram oldalán. A poszt apropója, hogy új projektjében arra hívja fel a figyelmet, milyen fontos is a kisgyermekkor, mint életszakasz.

  „Arra kérünk, ezen a hétvégén töltsetek időt a barátaitokkal, családotokkal, kollégákkal, ismerősökkel, a kiskorotokról és annak formáló hatásáról beszélgetve. Remélem csatlakoztok hozzám, és közzétesztek magatokról egy fotót az ötödik szülinapotok előttről, így megosztva néhány mosolyt és emléket, valamint beindítva ezeket a beszélgetéseket” – írta a hercegné a képhez, amelyet édesanyja készített, és édesapjával látható rajta.

  A kommentelők rögtön kiszúrták, Katalin annak idején pont úgy nézett ki, mint legkisebb gyermeke, a most 4 éves Lajos herceg.

 • 47386355 0ef2a106dcde0f721ce086306f337ddc wm
  Fotó: youtube

  2023. március 9-én érkezik a Sikoly-sorozat hatodik epizódja, az előzetes pedig szinkronnal is eléggé kaszabolósra sikerült.

  Ghostface ezúttal New York-ban szedi áldozatait, a filmben pedig visszatérnek az előző rész túlélői, köztük Jenna Ortega is.

 • A 27 éves színésznő nemrég a 2023-as London Critics' Circle Awards díjátadón tette tiszteletét a hétvégén, ahol egy piros pelpum kosztümben jelent meg testvére, Toby Sebastian oldalán.

  pluh
  Fotó: Instagram

  A peplum használta a 30-as 40-es években is népszerűnek számított már, és a lényege, hogy a ruha derékrészét fodros rátéttel díszítik.

  A trend 2012-ben aztán visszatért, és mindenféle ruhadaraboknál használják.

 • A Saturday Night Live házigazdája volt legutbb Pedro Pascal, aki a Mandalorian és a The Last of Us főszerepei miatt az egyik legfelkapottabb színésznek számít most.

  mario
  Fotó: youtube

  Az SNL vicces videói között szerepelt egy kamu előzetes is, amiben Pascalék ötvözték a Super Mario Bros.-t és a The Last of Us világát, a végeredmény pedig elképesztő lett.