Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Edinburghban nyitott meg a "Világ Legkisebb Whisky Bárja", egy néhai rendőrségi bódé helyén.

  A tényleg minibár az Edinburgh Festival keretein belül nyitotta meg apró kapuit, amit a whisky menyország egy apró szeleteként jellemeznek. A Princes Streeten található bódéban mindössze két személy számára van hely, így meglehetősen bensőséges itt elfogyasztani egy italt.

 • Azt tervezik, a felújítások után üdülőparadicsomot hoznak létre a normandiai Le Busliere–ben.

  normandia
  Fotó: Twitter

  Nem várt módon végződött egy angol pár lakásprojektje! Paul Mappley és Yip Ward évekig egy konténerlakásban éltek Kentben, de mivel főbérlőjük úgy döntött, eladja a házat, új otthont kezdtek keresni maguknak. A két 48 éves férfi sajnos rövid időn belül rájött, nincs keretük egy kisebb lakásra sem, ami környékükön 140 millió forintnak megfelelő fontba került. Ekkor mesélt nekik egy barátjuk Le Busliere–ről, egy 22 ezer fontért (nagyjából 10 millió forintért) eladó aprócska francia faluról.

  „Azt gondoltuk, ez teljesen működőképes” – mondta a két kertész–tájépítész. Megvették hát az egész falut, ami magába foglal hat házikót, két pajtát, egy emeletes műhelyt, de ezeken felül nyitott istálló és karám, kőkút, almaprés és közösségi kenyérsütő is található a mini településen.

  „Időnként stresszes volt, és pénzhiányban vagyunk, de mivel mindig csak béreltük az otthonainkat, nagyon hálásak vagyunk, hogy itt lehetünk. Amikor beköltöztünk olyan volt, mintha betolakodók lennénk, de most már egész jól érezzük magunkat. És a szomszédokkal is remekül kijövünk a mellettünk lévő faluból” - mesélte Paul, aki párjával a renoválás után üdülőközpontot tervez nyitni Le Busliere–ben.

 • Nem érintette könnyen a komikust párjától, Kim Kardashian-nal való szakítása sem.

  GettyImages-1394702117
  Fotó: Paul Morigi / Getty Images Hungary

  Az SNL humoristája, Pete Davidson és Kim Kardashian szakításának híre látszólag a semmiből érkezett, főképp a kettejük 9 hónapon át tartó felhőtlen boldogságát látva. Kanye West, Kim exférje, illetve a nő négy gyermekének apja akkor került ismét a képbe, amikor fenyegető posztokkal kezdte el bombázni Davidsont, annak reményében, hogy elüldözi a férfit egykori feleségétől. 

  Ezekkel a célzottan ártani kívánó posztokkal Kanye Westnek sikerült is valamennyire elérnie célját, Davidson a sok negatív kommentáradat hatására másodszorra is törölte Instagram-profilját. Egy bennfentest szerint a rapper hónapokon át tartó zaklatása nem múlt el nyomtalanul, a humorista szakszerű segítséget kényszerült kérni és „traumaterápiára” kezdett el járni. „Halálos fenyegetéseket kapni Kanye rajongóitól, és az összes negatív online figyelem középpontjában lenni nem esik jól egy átlagembernek - hozzátéve, ha valaki már mentális nehézségekkel küzdött eddig is, az még rosszabb” –mutatott rá az említett forrás.

  via (PageSix)

 • Ha nem keresett volna elég jól magával a fellépéssel, Travis Scott merch–cuccai 1 millió dollárt, azaz 380 millió forintot hoztak a rappert konyhájára.

  Egészen elképesztő érdeklődés övezte Travis Scott legutóbbi, „visszatérő" koncertjét - a rapper most először adott nagyobb kaliberű műsort az AstroWorld–ös tragédia után, amivel kétszer is megtöltötte a hatalmas londoni O2 arénát.

  A rajongók azonban nem csak a férfi slágerjeire, de saját márkás termékeire is kifejezetten kíváncsiak voltak, pláne, hogy Scott erre a hétvégére külön kollekciót dobott piacra. Ennek biztos megszerzéséért sokan órákkal a koncert előtt már a helyszínre érkeztek, hogy hosszú, tömött sorokban várakozzanak a butikig. A TMZ úgy tudja, végül egy millió dollárt, azaz 380 millió forintot meghaladó értékben vásárolták fel Scott ajándéktárgyait, ami a maga kategóriájában abszolút rekordnak számít az Egyesült Királyságban. Ehhez mondjuk szükség volt a nem túl pénztárcabarát árakra is, a TS pulcsikért nagyjából 50-60 ezer forintot kértek el, míg a sapkákat 20 ezer forintnyi összegért kínálták.