Buda, Richárd
-3 °C
15 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha véletlenül tele lenne vécépapír-gurigákkal, és még kutyája is van, akkor akár olyan remekül is szórakozhat, mint az alant látható Leia kutya és gazdája. Persze nem árt, ha a kutyája szeret ugrani, és azt is össze tudja rakni, hogy mi a feladat.

  Szóval, építsen falat a gurigákból, a blöki pedig táltosként száll majd át fölöttük, vagy ha megunja a banánt, akkor alternatív megoldást keres, mint ahogy Leia is tette.

  Trükközés a házi kedvenccel
 • Olaszországban elég szigorúak a kijárási korlátozások, nem lehet például csak úgy felülni a bringára és tekerni egyet. Otranto környékén (ez az olasz csizma sarka) viszont egy férfi nem nagyon törődött ezzel.

  A tengerparton biciklizett, de szerencsétlenségére rendőrökbe ütközött. Próbálták megállítani, de a férfi menekülőre fogta és szépen belegyalogolt a tengerbe, ami azért elég hideg lehetett. Egy darabig a Gyere ki! Nem megyek! játékot játszották, de végül a bringás engedett, és a hírek szerint legalább 400 euróra megbüntették. Hiába érvelt azzal, hogy nem csinált semmit rosszat.

  bringas.PNG

  (via Cyclingweekly)