Leó, Szaniszló
5 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Képernyőfotó 2021-04-10 - 16.21.09.png

  A Black Eyed Peas egyik alapító tagja, Will.i.am kitalálta, feltalálta, és elhozta a fogyasztóknak a bluetoothos arcmaszkot, aminek nagyon sci-fi-beütése van. De nemcsak menő, hanem hasznos is, hiszen zenét is hallgathatunk vele: jár a maszkhoz két darab fülhallgató is. A Xupermasknak nevezett maszkot José Fernández tervezte, aki Elon Musk űrhajós vállalkozása, a SpaceX számára is tervezett már szkafandereket.

  És felmerül a kérdés, hogy oké-oké, menő, de mennyibe kerül egy ilyen futurisztikus csúcsmaszk? 299 dollárt kér el érte az alkotó, ami átszámítva 90 ezer forintnak felel meg. Nem olcsó, de cserébe aki egy éven át szenvedett a kényelmetlen és a fülhallgató zsinórjával összeakadt maszkkal, annak ez lehet a megváltás. A dalszerző, rapper, énekes, producer és médiaszemélyiség nemrégiben tért rá erre a hivatásra, hogy az okosóra és a vezeték nélküli fülhallgatók gyártása után most a pandémiás helyzet legfontosabb hiánytermékével jelentkezzen ismét.

  Sci-fi-időket élünk, de még a tegnap maszkjait viseljük. Ezért szerettem volna egy olyan maszkot készíteni, amely megfelel annak a korszaknak, amelyben élünk

  – nyilatkozta az előadó a New York Timesnak.

  A maszk egyébként rendelkezik HEPA-szűrővel, többsebességes ventilátorokkal, meg persze az említett zajszűrős fejhallgatóval, és még LED-lámpa is található benne.

 • GettyImages-1232181960
  Fotó: Mega / Getty Images Hungary

  Írtunk már róla, hogy nagy erőkkel folyik a Lady Gaga és Adam Driver főszereplésével készülő Gucci-film. Így a fotósok folyamatosan forgatáson készült képekkel látják el a nagyközönséget. 

  Most Lady Gagát kapták lencsevégre esküvői ruhában, valószínűleg a film egyik kulcsjelenetének forgatásán. 

  A sztori megtörtént eseményeket dolgoz fel, és arról fog szólni, hogy Patrizia Reggiani meggyilkolja férjét, a Gucci-ház alapítóját, Maurizio Guccit.

 • Kiara, a keverék kutya saját bevallása szerint is száz százalékig a röplabda megszállottja, emellett pedig a norvég Beachvolley Vikings csapat kabalája, de sokszor gyakorol is velük.

  A labdajátékot olyan szinten elsajátította, hogy végül kedvenc időtöltésévé vált, és az egész Instagram-oldala ilyen tartalmakkal van tele. Erre pedig sokan kíváncsiak, hiszen már közel ötvenezren követik őt.

 • Hanem egy pénteki gyakorlat pillanatait örökítette meg az EPA fotósa a svájci Saignelegier közelében, ugyanis így menti majd a sérült lovakat a Svájci Légierő helikoptere, hogy gyorsan állatorvoshoz tudják szállítani őket. És így, alább.