Botond, Mózes
EUR 390,14 Ft
USD 374,43 Ft
12 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Új sorozattal jelentkezik a Netflix, amihez előzetes és premierdátum is érkezett.

  netflix
  Fotó: YouTube

  Amikor a tini vámpírként élő Juliette számára eljön a nap, hogy megölje első áldozatát, kiérdemelve ezzel helyét egy rangos és erős vámpír családban, a fiatal lány a városba érkező Callopeot szemeli ki magának. Ám Juliette azzal nem számolt, hogy potenciális áldozata vámpírvadász, ráadásul a legjobbak sarja.

  A két fél hamar rájön, hogy egyáltalán nem lesz könnyű végezni a másikkal, ellenben hamar szerelembe esnek.

  A Netflixre érkező sorozat június 10-én startol.

 • A megalodon egykoron az egyik legnagyobb, legfélelmetesebb ragadozója volt a bolyónknak, ami negyvenszer nehezebb, és háromszor hosszabb volt, mint a ma élő legnagyobb fehér cápa.

  A megalodon gigantikus,  14,2–16 méter hosszúra nőhetett meg, és 23–3,6 millió évvel ezelőtt létezett a szakértők szerint.

  A Mariana-ároknál készült még 2018-ban egy rejtélyes videó, amit most az internet népe ismételten felkapott, mondván bizonyíték lehet arra, hogy a kihaltnak vélt megalodon még ma is az óceánok mélyén garázdálkodnak.

  A gigantikus őscápa mindent megevett, ami az útjába került és a Föld legmélyebb óceánjait uralta. 

  "Szerintem akár csak az óriás polipok, a megalodon is az óceánok mélyebb részeire mentek, ezért sem találkozunk velük mostanában" - írta az egyik hívő a videóhoz, akinek véleményét többen osztották.

  "Hatalmasak az óceánjaink, és vannak olyan részek, amiket még mindig nem fedeztünk fel. Nem lepne meg, ha néhány meg még ma is ott élne."

  Azonban mielőtt bárki beleélné magát, hogy óriási cápák vannak a mélyben, érdemes megjegyezni, hogy a felkapott videón látható állat erősen hasonlít egy egyszerű somniosus pacificusra (tüskéscápa-alakúak rendjébe tartozik) , amik méretüket tekintve legfeljebb 7 méteresre nőhetnek meg, és legalább 2000 méterrel élnek a felszín alatt.

  Azonban az összeesküvés-hívők ennek ellenére  állítják, hogy a megalodonok képesek voltak elkerülni a feltűnést évmilliók óta, de Dr. Karl Shuker vezető kriptozoológus szerint nem ritka manapság sem, hogy eddig ismeretlen cápafajokra bukkanunk időnként. 

  Erre példa egy 2016-ban felfedezett, 18 méteres cápa, ami Japánban bukkant fel.

  Azonban Emma Bernard kurátor szerint, olyan hatalmas állat, mint a megalodon, egyszerűen képtelenség, hogy ma is életben legyen, tekintve, hogy más cápákkal, bálnákkal táplálkoztak, azonban semmi olyan észlelés nem érkezett, ami arra utalt volna, hogy egy megalodon méretű ragadozó vadászik a mélyben.

  Ön szerint létezhet még a megalodon?

 • Az eredeti szereplőkkel térhet vissza az Egy rém rendes család.

  Albundy
  Fotó: YouTube

  Elképesztő népszerűségnek örvend mai napig Al Bundy és családjának története, most pedig úgy tűnik, hogy az 1987-ben indult szitkom feltámad  a hamvaiból.

  Mint kiderült, a Sony Pictures Televison, akik az eredeti sorozat jogait birtokolják, egy animációs folytatáson dolgoznak már több mint egy éve, illetve az eredeti szereplőkkel való tárgyalások is a végéhez közelednek.

  Azt egyelőre nem tudni, hogy az animációs sorozat melyik csatornánál fog landolni, de sanszos, hogy a Fox, a Hulu vagy épp a Peacock lesz a befutó.

  Az Egy rém rendes család 11 évadot élt meg összesen, 1987 és 97 között futott a Foxon, és elmondható, hogy azon sorozatok egyike, amik óriási hatással voltak a későbbi tévéműsorokra, illetve szerves része mai napig a pop kultúrának.

 • A TikTokon brutális népszerűségnek örvendő TooTurntTony az OnlyFansen szerzett pénzével fizette ki húga diákhitel tartozását.

  tony
  Fotó: TikTok

  "Szóval megjött az első OnlyFans fizetésem, és 20 ezer dollárt arra fordítok, hogy kifizessem a húgom diákhitelét, mert mi a f*szért ne?" - mondja Tony, aki ezután berúgja az otthona ajtaját, a frászt hozva ezzel az anyjára, majd a testvére szobájába rontva neki dobja az óriási összeget, amit egy táskába pakolt.

  @tooturnttony dirty money. @toomuchmariaaa ♬ Night Trouble - Petit Biscuit

  Testvére láthatóan össze van zavarodva, meg is kérdezi, hogy mi ez a sok pénz.

  "Ez a diákhiteledre van. Amit a péniszemmel fizettem ki." - magyarázza Tony, akinek testvére elérzékenyülve köszöni meg a gesztust.

  "Ez nagyon fura, de köszönöm" - hangzik el a videóban.