Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-5 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Breah Sutton 2020 augusztusában ismerkedett meg a 32 éves Harley Webb-bel, aki ekkor még sorozatos betörései miatt töltötte börtönbüntetését.

  Először telefonon kezdtek el beszélgetni, miután a fiatal lány barátnője egy másik rabbal kezdett el randizni, és összehozta őket. Az első hívást számtalan üzenet- és levélváltás követte, na meg néhány drága ajándék is, így bár még soha nem találkoztak, szerelem szövődött közöttük.

  Breah pedig még szerelme kezdőbetűjét is magára tetováltatta.

  Harley ugyan csak nyolc hónappal később szabadult, Breah nemrégiben boldogan osztotta meg a világgal TikTok-oldalán, hogy a férfi eljegyezte őt, és összeházasodnak. A betörő és az ápolónő történetéhez egyesek kétkedve állnak, de még mindig többen vannak azok, akik szerint ez egy csodálatos love story.

 • A The Boys kétségtelenül az egyik legegyedibb sorozat, ami az utóbbi években készült, az Amazon Prime Video szériájához pedig most egy animációs mellékszál is érkezik.

  boyz
  Fotó: YouTube

  A The Boys Presents: Diabolical március 4-én kerül fel a streaming szolgáltató kínálatába, és egy 8 részes antológia sorozat lesz, aminek egyik főszereplője a videóban is látható, elszabadult szupi bébi, aki lézerszemével lemészárol egy komplett csapatot.

  A rövid, de annál véresebb előzetes pedig jól mutatja, hogy ez a rajzfilm messze nem gyerekbarát tartalom lesz, hiába a Bolondos Dallamokat idéző stílus. 

 • John Legend felesége évekig küzdőtt alkoholproblémájával, amiről mindig nyíltan mesélt közösségi média felületein.

  GettyImages-1202157108
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  A probléma sokszor odáig fajult, hogy nyilvános eseményeken itta le magát, ezzel kellemetlen helyzetekbe sodorva magát és férjét is.

  A 36 éves modell jó ideje a józanság mellett döntött, amelynek most elérte első mérföldkövét.

  Crissy Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy már hat hónapja tiszta és soha nem volt még boldogabb. A hosszú posztban bevallja, hogy nem mindig könnyű a józanság felé vezető út, de sokkal kevésbé szorong és sokkal inkább a jelenben van, amióta nem fogyaszt alkoholt.

  A bejegyzés alatt rengetegen gratuláltak neki az első mérföldkőhöz, Crissy pedig alig várja, hogy elérje a következőt.

 • Hihetetlen jelenet, amint egy halász ádáz harcot vív egy óriási anakondával.

  Az interneten futótűzként terjed egy videó, amin azt látni, ahogy egy zöld anakonda, ami közel 10 méteresre is megnőhet. A felvétel Dél-Amerikában készült és kezdetben a Redditre került fel, azóta pedig közel 5, 5 millióan látták.