Elemér
-4 °C
9 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Donald Trump elnökválasztási kampányának egyik központi eleme volt, hogy ő milyen jó üzletember és alig várja, hogy az évek során szerzett tapasztalatait az Egyesült Államok javára használja. Azóta számos alkalommal kiderült már, hogy ez nem teljesen fedi a valóságot, például John Oliver műsorában elég jól összefoglalják hatalmas buktáinak egy részét, de mindig előkerül valami gázos dolog Trump, az üzletember múltjából.

    Most épp például az, hogy 34 évvel ezelőtt Donald Trumpnak lehetősége lett volna megvásárolni a Dallas Cowboys csapatát, 50 millió dollárért. Akkor azt mondta, hogy ez egy rossz üzlet és már most sajnálja azt a szerencsétlen flótást, aki végül megveszi majd az NFL csapatot. Szerinte a csapat gondokkal küzd, így előbb-utóbb veszíteni fognak, amitől az tulajdonost is mindenki vesztesnek fogja tartani. Nos, Jerry Jones 2 évvel később 60 millió dollárt csengetett ki a Cowboysért és mindenki szerint elég jó üzletet csinált, ugyanis a csapat ma nagyjából 5,5 milliárd dollárt ér, vagyis senki sem gondol Jonesra, az NFL egyik legbefolyásosabb tulajdonosára, vesztesként. 

    Trump nagyjából annyira ügyes üzletember, mint Reviczky Gábor karaktere, Gaben az Üvegtigrisben. Ebből a 30 másodperces részletből egyértelmű lesz, hogy mire gondolok:

  • Candide Thovex munkásságával már több ízben foglalkoztunk a Mindeközben rovatban, ugyanis az extrém síelő rendre nagyon látványos és iszonyú veszélyes dolgokat művel a havas hegyek között.

    Vagy olyan is van, amikor pont hogy nem a hegyek között csinál valamilyen eszement dolgot.

    Mostanában semmi különös nem történt vele, csak felrakott pár videót Facebookra. Ennek a lentinek az a címe, hogy Some skiing, ami szabad fordításban nagyjából azt jelenti, hogy egy kis síelés. Magához képest tényleg nem csinál benne extrém dolgokat, de az ahol és ahogy síel, az szokás szerint lenyűgöző.