Álmos
1 °C
9 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 38 éves indianai Donald Murray életről alkotott elképzelései látszólag elég furcsák, legalábbis abból kiindulva, hogy van egy gigantikus tetoválás a homlokán, de hát istenem, Post Malone-nak is van, aztán mégis híres zenész. Fontos különbség ugyanakkor, hogy

  • Post Malone homlokára nem az van tetoválva, hogy CRIME PAYS, ami magyarra fordítva kb. azt jelenti, hogy a bűnözés kifizetődő,
  • meg, hogy Post Malone Donald Murray-vel ellentétben nem került többedik alkalommal börtönbe ezzel a felirattal a fején.

  A férfit még hétfőn kapták el a rendőrök rövid kergetőzés után, és rögtön meg is vádolták egy csomó dologgal a rendőri intézkedésnek való ellenállástól kezdve a felelőtlen vezetésen és a kocsilopáson át a metamfetamin birtoklásáig. Ez utóbbi fényében érthető, hogy Murray menekülni akart, de a drog lehet a magyarázata annak is, hogy a férfi a fejére tetováltatta azt, hogy a bűnözés kifizetődő.

  CrimePays hpMain 16x9 992
  Fotó: Vigo County Sheriff's Office

  Murray amúgy utoljára pár hónapja is összetűzésbe került a rendőrökkel, akik akkor azért kezdték el üldözni, mert lekapcsolt lámpákkal vezetett. A férfi akkor is menekülőre fogta a dolgot, majd miután nekiment egy fának, gyalog próbált menekülni. Mikor a rendőrök elfogták, állította, hogy nem tudja, mi a neve.

  (via)

 • Nem tudom neked mi fog eszedbe jutni a kép láttán, de nekem inkább az jött le, hogy mentorok helyett mintha Kemal nevű benga fekete pornószínészeket keresnének filmcastingra, hogy bajor szőke fejős tinilányokat rendezzenek le professzióból

  – ha így kezdődik egy levél, az ember akkor is végigolvassa, ha a feladója a Helyezzük Új, Nemzeti Alapokra Kormányzatunk Ifjúságpolitikáját Munkacsoport (HUNAKIM).

  De ennek a feladója ráadásul nem is a HUNAKIM volt, hanem kedves olvasónk, V.,aki néhány éve elnyert egy Nemzeti Tehetség-ösztöndíjat, és aki ennek apropóján most jelentkezhetett volna a Nemzeti Tehetség Központ által meghirdetett mentorprogramra.

  Amihez ezt a gólyatábori értelemben vett kedvcsinálót mellékelt, ami V. egyszerűbb megfogalmazása szerint simán csak szexista, ötlettelen és ízléstelen. Nehéz lenne ezzel vitatkozni, nézzék:

  mentorprogram.png
 • Csodálatos történetet tett közzé a héten Facebook-oldalán az amerikai Louisville Metro Police Department egy félresikerült rablásról, ami kizárólag azért hiúsult meg, mert

  két, szolgálaton kívüli rendőr éppen az amúgy teljesen üresnek tűnő étteremben randizott.

  Chase és Nicole McKeown még múlt héten mentek be harapni valamit késő este a Raising Cane's Chicken Fingers nevű étterembe, és éppen a jól megérdemelt csirkéjüket fogyasztották, amikor egy kapucnis, fehér maszkos ember az utcáról befordulva odament a kasszához, és egy pisztolyt lengetve elkezdte követelni annak tartalmát. 

  A McKeown-házaspár nem habozott sokat, amint észlelték, mi történik, azonnal szolgálatba helyezték magukat, és fegyverrel eredetek a dolgot hamar menekülőre fogó rabló nyomába.

  6ac2c192ed.png
  Fotó: Facebook / Louisville Metro Police Department

  Végül a közelben lévő járőrökkel együttműködve sikerült is elfogniuk a tettest, aki így pénz helyett csak nekik szerzett egy felejthetetlen élményt.

  (444/CBS)

 • MV5BMjIwMjczNTEwM15BMl5BanBnXkFtZTgwMDM5NDQ0MjE@. V1
  Fotó: Molnár Csaba / Index

  Tegnap számoltunk be arról, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma állítólagos támogatásával az Örömhír Alapítvány Fire Media portálján Creation rajzpályázatot hirdetett gyerekeknek és felnőtteknek.

  Ehhez hasonló témákban várják a kis és nagy művészek alkotásait:

  • Milyennek képzeled el a teremtés napjainak egyes mozzanatait?
  • Milyen lehetett a teremtés előtti és utáni világ?
  • Milyen volt az állatok békés együttélése?
  • Milyen lehetett az első dinoszaurusz pár az Éden kertben?
  • Mit szóltak vajon az akkor élő dinók az épülő Nóé bárkájához?
  • Milyen lehetett a dinók és az emberek kapcsolata?

  A magunk eszközeivel szeretnénk mi is hozzájárulni a tudományosság magyarországi terjedéséhez, és ez evolúciós "elmélet" dogmáinak levetkőzéséhez (hiszen ki látott már dinoszauruszt, amint hirtelen madárrá változik???!!), ezért mi is

  evolúciótagadó rajzpályázatot hirdetünk.

  Kérjük az önjelölt paleontológusokat, dilettáns vallástörténészeket, illetve a két halmaz metszetébe tartozókat, hogy vizuálisan jelenítsék meg tökéletesen alátámasztott tudásukat a földi élet keletkezéséről meg ilyenekről.

  A KREÁCIÓKAT kérjük, küldjék a molnarcs@index.inda.hu címre. A legjobbakat bemutatjuk. Minthogy pályázatunkat sajnos nem támogatja az EMMI, így a legtehetségesebb alkotókat az ég világon semmilyen nyereménnyel nem fogjuk jutalmazni.