Vince
3 °C
19 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 773x435 cmsv2 6ad4f888-0ab1-5c8a-9b26-1be18f62cb98-4386396

  Az Euronews Európa legnézettebb hírcsatornájának számít, de ha a CNN-nel és a BBC-vel közösen lépnek fel, az a mérések szerint már 800 milliós elérést jelent, és ezzel már lehet komolyan számolni.

  A három hírtévé együttműködésének eredménye, hogy 50 millió értékben ajánlottak fel tévés és online hirdetési felületet az Egészségügyi Világszervezetnek, a WHO-nak, hogy a járvány idején a létfontosságú közegészségügyi információkat minél szélesebb körben tudja terjeszteni.

  Az együttműködés egyébként történelmi jelentőségű, ez az első alkalom, hogy tárgyaltak és megegyeztek egymással. Emellett az Euronews felületein ingyenes műsoridőhöz jutnak a közegészségügyi szervezetek, a kampányok online és a televízióban is láthatóak lesznek.

 • Újabb videó tiszteleg az egészségügyben dolgozók és a úgy amúgy az országot még működtető ismeretlen hősök előtt, ami jó, szóval az ötletért le a kalappal a nótát író/előadó noÁr művésznéven futó Molnár Áron színművész előtt, de jobban jártunk volna, ha valaki rászól, amikor az ilyen sorokat papírra vetette:

  Egy hősnek nem több a bére, mint amit maga kicsikart,

  Mégis egy hős támaszt egy erőtlen, kicsi kart. 

 • Több száz, egymástól biztonságos távolságra elhelyezkedő és védő maszkot viselő  dél-koreai vett részt az Ansan Urban Corp. válallat álláspályázatának írásbeli vizsgáján április 4-én, írja a Yonhap hírügynökség.

  Ez önmagában még nem túl érdekes, de az, hogy minderre a 35 ezres anszani Va Stadion gyepszőnyegén került sor, már közel sem olyan hétköznapi. A cég a koronavírus-járvány miatt választotta a szabadtéri helyszínt a vizsgához, a pályán száznál is több asztalt állítottak fel katonás rendben. Azonban a fotó tanúsága szerint az egyik jelentkező kicsit megtörte a fegyelmet, és az asztalát kilencven fokkal elforgatta.

 • A koronavírus-világjárványról a legtöbbeknek valószínűleg nem a megható és szép pillanatok jutnak eszébe, de azért néha ilyenekre is sor kerül. Azt például korábban biztosan kevesen gondolták volna, hogy egy iskola tanárai, irodai dolgozói, takarítói, szakácsai és karbantartói aranyos, piros szívecskés felirattal fognak majd üzenni a hiányzó diákoknak. Mint most a nyíracsádi Szent Piroska Görögkatolikus Általános Iskolában, ahol természetesen nem a szokásos hiányzásokról van szó, hanem az iskolabezárás miatt egymással csak videócseten érintkező diákokról és tanárokról.