Vince
3 °C
19 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • testament

    A leginkább képregényeiről ismert Gróf Balázs már majdnem 20 éve készítette el az első animációs videóklipjét, és bő tíz éve kezdett el gyakrabban kimozdulni erre a terepre, az elmúlt években pedig már rendszeresen kérik fel klipkészítésre a világ metálegyüttesei. Ha van értelme eszerint méricskélni, akkor a legfrissebb megjelenése eddig a csúcs: a csaknem harminc éve létező, mára már legendás, kaliforniai Testament nevű thrash metál együttes most megjelent új lemezéhez készített klipet, amit az első pár órában máris 80 ezren néztek meg. Mindezt a világ legfontosabb metálkiadója, a Nuclear Blast égisze alatt.

    Chuck Billy, a frontemben azt mondta róla a sajtóanyagban, hogy annyira el voltak foglalva a turnézással, hogy nem volt idejük összehozni egy klipforgatást, úgyhogy úgy gondolták, kipróbálnak valami mást, és a végeredmény szerinte is nagyszerű lett. A Children of the Next Level című szám és a klip is a Mennyország Kapuja szektáról szól, amelynek UFO-hívői tagjai végül tömeges öngyilkosságot követtek el.

    Gróf Balázs összes korábbi videóklipje Blind Myselftől Magashegyi Undergroundon át az Obituaryig és a Powerfloig bezárólag itt nézhető meg.