Vince
3 °C
19 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A koronavírus terjedése miatt egyre fontosabbá válik a megelőzés kulcsmondata, mégpedig az, hogy Maradjon otthon. Erre kértük mi is több másik lappal együtt olvasóinkat, erre kérte az olasz lakókat a Pirelli toronyház, de ha mindez még nem volt elég Önnek, akkor most 

  Nem más kéri Önt erre, mint a diósgyőri vár

  Amire vasárnap fényfestéssel vetítették fel cicomás-szép színek mellett, hogy tényleg, komolyan: "Maradj otthon".

 • Bár korántsem annyira evidensen kapcsolódik a jelenlegi járványhelyzethez, mint mondjuk a Fertőzés című film, mégis rengetegen kezdték el most újranézni (vagy először megnézni) a Twin Peaks című David Lynch-sorozatot.

  Hogy ez így van, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már a főszerepet játszó Kyle MacLachlanhez is eljutott a hír. És nem is hagyta hidegen: a Twitteren ajánlotta fel, hogy virtuálisan szívesen újranézi a sorozat bármelyik epizódját a rajongókkal, csak írják meg, hogy melyikhez lenne éppen kedvük, és velük tart.

 • Órákon át tartó mentőakcióra volt szüksége a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatnak, hogy lehozzanak egy macskát egy ház tetejéről, derül ki a Facebook-bejegyzésükből.

  A poszthoz csatolt képeken látható, hogy a Sába névre hallgató cica több méter magasan ragadt a tetőn, a mentéshez pedig még drónt is kellett használni. A mentés végül sikeres volt, és négy óra akció után Sába visszakerült a gazdájához.

 • A válogatottban 35-ször szereplő Dombi Tibor aktív pályafutása alatt a sebességével tűnt ki, a Hortobágy gepárdjának is nevezték ki.

  dombi

  Amióta abbahagyta, a hosszútávfutásnak él, most például nyolcadszor futotta le a maratont, ráadásul teljesen egyedül volt a 42 kilométer alatt.