Edina
2 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • James Gunn rendező osztotta meg Twitter oldalán az alábbi videót, amire csak annyit írt, hogy végre leforgathatja azt a filmet, amiben a DC és a Marvel karakterek találkoznak, hogy ellássák a baját Thanosnak az őrült titánnak. Erre nem az első napon valaki szivárogtat a forgatásról bennfentes videókat?!

  Fel van háborodva a rendező a tweetjében.

  Természetesen nem kell komolyan gondolni, mert látható, hogy ez egy ovis farsangi előadás lehetett, ahol a gyermekekben kirobbant a düh Thanos miatt és minden  bátorságukat összeszedve saját kezükbe vették inkább az irányítást, minthogy Batman, Amerika Kapitány és Vasemberre bízzák a melót.

  Ebből is látszik, hogy a gyerekek is jobban vágynának az R besorolású, keményebb képregényfilmekre.

  Reméljük a Disney is látta az alábbi videót és fontolóra veszi a látottakat. A legszebb pillanata a felvételnek, ahogy a két beöltözött Marvel karakter teljesen sokkolódik a gyerekek brutalitásán.

  A felvételt csak is kizárólag erős idegzetűek tekintsék meg, mert az erőszak a videóban, határtalan.

 • giphy (24).gif
  Fotó: giphy.com

  A Coca-Cola belsős képzést indított „Nézz szembe a rasszizmussal” címmel, ahol azt tanították a munkatársaknak, hogy legyenek kevésbé fehérek. A kurzus anyagai a LinkedInről szivárogtak ki, de a cég cáfolta, hogy a részvétel kötelező lett volna a dolgozóknak. A szabadon választható tantárgy alcíme az volt, hogy 

  Megérteni, hogy milyen fehérnek lenni, és szembenézni azzal, mit jelent rasszistának lenni.

  És olyan iránymutatásokat tartalmazott, mint

  • legyél kevésbé elnyomó,
  • legyél kevésbé arrogáns, 
  • legyél kevésbé tudálékos,
  • legyél kevésbé védekező,
  • legyél kevésbé tudatlan, 
  • legyél alázatos,
  • figyelj,
  • higgy
  • szakíts az apátiával, illetve
  • szakíts a fehér szolidaritással.

  A kiszivárgott képek miatt a céget fordított rasszizmussal vádolták meg. Az érzékenyítéssel egyébként nincs baj, de lehet, hogy egy kicsit kevésbé direkten kellett volna csomagolni az üzenetet. 

  (via: New York Post)

 • Harry herceg neve mindig is jelentős volt a közéletben, most azonban különösképp. A sussexi herceg és Meghan Markle ugyanis  már hivatalosan is visszalépett uralkodói tevékenységétől, emellett második gyereküket várják, és nemsokára lesz egy „randijuk“ Oprah Winfrey-vel is, amire kvázi a fél világ vár.

  A jelenség a Late Late Show atyját is megihlette, el is vitte hát a herceget egy körre Los Angelesben, méghozzá egy emeletes busszal.

  Hol a Range Rover?

  – kérdezte rögtön Harry herceg, majd azzal viccelődött, hogy a rojálok nem hordanak maguknál készpénzt.

  Némi tea és sütemény után meg is álltak egy háznál, amiről kiderült, hogy itt forgatták a Kaliforniába jöttem című sorozatot. A herceg tartott egy gyors pisiszünetet, aztán nyomtak egy FaceTime-ot Meghan Markle-lel, és megkérdezték, szeretné-e megszerezni az otthont. A hercegné azt mondta, úgy érzi, mostanra már eleget költöztek.

  Ezután beszélgették még a Korona című sorozatról, az udvartól való különválásról és Archie-ról is. Végül méltón zárták a napot, és legyűrtek egy erőnléti edzést.

 • A Loki sorozat premierjét is bejelentette a Marvel és a Disney+.

  A sorozat június 11-én debütál a Disney+ streaming szolgáltató oldalán.

  Így most már könyvelhetjük, hogy a Wandavision után egy hét Marvel-kontent nélküli pihi, majd érkezik a Sólyom és A tél katonája, ami után már nem kell sokat várni és nézhetjük is a csínytevés istenének történeteit.

  A magyarországi premierről sajnos még nem lehet tudni információt, de reméljük, már nem kell sokat várnunk, hogy a streaming szolgáltató nálunk is elérhetővé tegye.