Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerinte kicsit a magyar Tom Cruise-nak is gondolja magát.

  Rékasi Károly azt mondja: azért bólintott rá a Farm VIP című műsorban való szereplésre, mert meg szerette volna tapasztalni, milyen is egy valóságshow, de nem feltétlen csak jó élményekkel gazdagodott a forgatáson. A 61 éves színész már rögtön az első adásban sírva fakadt, mert nem boldogult egy matematikai feladattal, nem sokkal később pedig feszült helyzetben találta magát az egyik csapattársával, Szabyesttel. A köztük lévő ellentét adásról-adásra mélyül, a Barátok közt egykori szereplője ki is mondta, hogy szerinte az énekes kártékony, ami a csapatversenyt illeti.

  Rékasinak Lakatos Leventével is konfliktusba keveredett, aki nem titkolja, mi a véleménye a szinkronszínész stílusáról.

  Nem tudtunk rajta kiigazodni, mindig valamilyen szerepet öltött magára, és úgy éreztem, ritkán volt őszinte. Szerintem ez valamiféle szakmai ártalom lehet. Benne ragadt kicsit Bartha Zsolt karakterében, kicsit a magyar Tom Cruise-nak is gondolja magát, lévén ezer éve ő a szinkronhangja. Pedig jó lett volna őt magát, Rékasi Károlyt megismerni. Számomra taszító volt, hogy az érdemeit hangoztatva bírálta például Szabyt. De kérdem én, pontosan mire osztja az észt? A 23 évnyi Barátok köztre?

  – nyilatkozta a Story magazinnak Lakatos, az általa elmondottakról pedig Rékasit is megkérdezték a lapról.

  „Ha véleményezném ezt a két fiút, azzal gyakorlatilag a kakát ölelem magamhoz, és magam is kakaszagúvá válnék, amit nem akarok. Méltatlan lenne hozzám. (...) Soha nem szabad elfelejteni, hogy egy vélemény fontos, de még fontosabb, hogy ki az, aki formálja. Én ezért nem foglalkozom velük” – szögezte le a színész.

 • Mindig lehet számítani az edzett fővárosi tömegközlekedőkre.

  Képernyőfelvétel (244).png
  Fotó: TikTok

  Úgy tűnik, kisebb fennakadás csúszott a minap az Örs vezér tér felé tartó egyik trolibusz menetrendjébe. A zökkenőmentes közlekedést a több centiméter vastagnyi hó nehezítette, ami már a reggeli órákban betakarta Budapestet. A TikTokra felkerült videóból az oka is kiderült a késlekedésnek: latyakba ragadt a piros troli, amit jobb híján annak utasai igyekeztek kimenteni a szorult helyzetből, hogy tovább folytathassák az útjukat. Becsületükre váljék, az edzett fővárosiak késlekedés nélkül a tettek mezejére léptek:

 • Újra visszatért az alkotói munkákhoz.

  Néhány hete már annak, hogy Nagy Ervin és Árpa Attila összemérte erélyét a Sztárbox ringjében, amiből utóbbi jött ki győztesen. A Jászai Mari-díjas színész kiütéses vereséget szenvedett az első menetben, és később meg is mutatta közösségi oldalán, milyen sérüléseket szenvedett el a szorítóban. A Király című sorozat sztárja akkor bevallotta, szerinte Árpa úgy ment felé, mint egy buldózer, és nem számított arra, hogy rögtön minden erejét beveti ellene. Most viszont a Reggeli vendégeként elárulta, hogyan érzi magát hetekkel a bokszmeccs után.

  Jól vagyok, hamar túltettem magam rajta. Én jobban féltem attól, hogy ha ez benne van a pakliban, hogy mi lesz velem... nyilván elesni könnyebb, mint felállni. De ez sport, ha az ember így járt, így járt, tudom, miért voltam hülye, mit csináltam rosszul. Lementem azóta már a terembe is, mert imádom ezt a sportot. Nem csak azért vállaltam, mert pénzt lehet vele keresni, hanem azért is, mert gyerekkorom óta imádtam a Muhammed Alit, meg a Mike Tysont, úgyhogy tanulunk a hibáinkból

  – fogalmazott a színész.

 • Ilyen, amikor bomba robban a kommentek között.

  Mint ismert, tapintani lehetett a feszültséget Istenes Bence és Rácz Jenő között a vasárnap esti Sztárbox-meccsen, konfliktusuk jól láthatóan kicsúcsosodott a ringben, de még most, az adást követő napokban sem csitulnak a kedélyek. Többen, köztük Istenes sem értett egyet a pontozóbírók döntésével, hiszen Rácznak ítélték oda a győzelmet, ezért történt, hogy azóta már Kovács Kokó István is megvédte a bírók álláspontját, és a mérkőzést vezető bíró, Gábris Bulcsú is elmondta, hogy Istenes volt a szabálytalanabb. Még egy esetleges visszavágóról is szó esett, ennek kapcsán mondta el a Michelin-csillagos séf, hogy részéről ez a visszavágó megtörtént, a műsorvezetőnek megvolt a lehetősége, nyugodtan bontson ki otthon egy pezsgőt, és ünnepelje meg magát, csak hagyják már békén ezzel. 

  Hogy milyen érzések kavarognak benne a mérkőzés kapcsán, Istenes nem is nagyon tudta szavakba önteni. Úgy tervezi, a következő hetekben az IstenEst egyik epizódját ennek szenteli, amit az Instagram-oldalán is közölt. E poszt alatt kommentben többen jelezték a tévésnek, hogy számukra ő az igazi győztes, köztük a ValMar énekese, Marics Peti is erről írt. A The Voice műsorvezetőjének a szerelme, Csobot Adél is úgy érezte, hogy nyilvánosan is ki kell fejezni támogatását, miután egyszer már jelezte, nem tartja megérdemeltnek Rácz győzelmét.

  A Sztárbox riportere egy közös fotóhoz fűzte gondolatait.

  @benistenes! Ugye tudod, hogy rengetegen vagyunk melletted, akik látunk téged, meghallunk téged, és mindenféle kérdés nélkül támogatunk?!

  – üzente szerelmének Csobot, akinek szavai igazi kommentcunamit indítottak el.

  „És rengetegen vannak azok is, akik előtt végleg lejáratta magát.”

  Adél, engedd el… nem kell bizonygatni, annál gázabb… Bence hatalmas csalódás.

  Azért azzal legyünk tisztában, kedves kommentelők, hogy nem azzal van a probléma, hogy elment a meccs, hanem egy rossz bejegyzés miatt egy hete egy egész országtól jön a szidalmazás, ki van kiáltva a világ legrosszabb emberének, csalónak, közben a másik fél meg a szent, de az ő homofób beszólogatásait már senki nem nézi. Mert 2023-ban szitokszó a cigány meg a b.zi, de a roma, akit lecigányoztak, az b.zizhatja azt, aki valójában nem meleg… a bíró akkor állítja meg a meccset, mikor Bence van fölényben (bezzeg egy hete simán engedték, hogy a magáról már kb. nem tudó Kabát visszamenjen, és kiüssék), mindig a Jenő javára történt minden megállítás, nehogy véletlenül ki legyen ütve a narcisztikus apróséf…

  ez az egész nem szólt semmi másról, csak egy jól meglovagolt hibáról, amiért a hibázó fél kismilliószor bocsánatot kért. Nem tudott veszíteni?! Emberek, fent maradt a ringbe, mikor nyilatkozott, akkor kipfujolták… Jenőt miért nem pfujolták ki a b.zizásért?! Azt még hozzátenném, hogy le is mehetett volna a ringből, mint sokan mások (Megyeri, Sáfrány, Nagy), de ott maradt, és elfogadta a vereséget…

  Azt meg ne várjuk el, hogy ne álljon ki az igazáért.”

  „Az látszik, hogy te szereted és támogatod most, de az első meccsnél nem volt rád szüksége… Mindenkinek megköszönte a felkészítést stb., de a te nevedet nem hallottam… A siker csak az övé volt… Egyébként ha a Jenő elleni vereséget méltóképpen viselte volna, senki sem mutogatna rá, így jött le az egész, mintha egy kislány picsogna a végén…