Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 23 éves Connor nem mindennapi módját választotta a szálláskeresésnek, de úgy néz ki sikerrel járt.

  Twitter / @paulacrz__
  Twitter / @paulacrz__

  Szerda este az Európa-liga döntőjében a Glasgow Rangers az Eintracht Frankfurt ellen lép pályára Sevillában. A finálé estéjén egy átlagos szoba ára meghaladhatja akár a 600 eurót is, az utazás költségeivel és a meccsbelépővel együtt pedig egy kisebb vagyont kell kiadnia a legnagyobb fanatikusoknak, hogy láthassák kedvenceiket.

  Egy skót Rangers-rajongó nem szeretett volna rövid úton a csőd szélére kerülni, ezért egy zseniális ötlettől vezérelve a népszerű társkereső alkalmazáson igyekezett szállást találni magának. Profilját az Igazából Szerelem című filmben látott módszer alapján készítette el, papírlapokat tartott maga elé, ahol a következőket írta spanyolul:

  Szia, hölgyem! A nevem Connor, Rangers-szurkoló vagyok és kétségbeesetten keresek szállást Sevillában, a döntő idejére. A szállodák ekkorra több, mint 600 euróba kerülnek, így ha van egy szabad ágyad vagy kanapéd, amin aludhatok, az nagy segítség lenne. Kész vagyok fizetni is a szolgáltatásodért. Köszönöm, hajrá Rangers!

  — zárta sorait.

  Az ötletes szálláskeresést pedig siker koronázta, úgy néz ki Connor talált magának alvóhelyet szerda estére. Nagy kérdés, hogy egy esetleges Rangers siker esetén igénybe fogja-e venni az alvóhelyet, vagy inkább beleveti magát a spanyol éjszakába.

  (via Glasgow Live)

 • Folytatódik a Depp vs. Heard per, ahol nem kevesebb, mint 50 millió dollár a tét.

  Az Aquaman 2 színésznője immáron harmadik alkalommal ült a tanúk padján, ahol legutóbb arról beszélt, az ő karrierje is megsínylette a Deppel való válás, illetve az azt övező botrányok.

  00510494 000001
  Fotó: HBO Max via Bestimage / Northfoto

  Mint állítja, ex-férje és annak PR-csapatának köszönhetően több szponzorálási lehetőségtől esett el, illetve hiába szerepelt Zack Snyder Igazság Ligájában még 2017-ben, nem sokon múlt, hogy az általa megformált Mera szerepét elvegyék tőle a történtek miatt.

  Heard elmondta: egyáltalán nem kapott szerepeket, kőkeményen kellett küzdenie azért, hogy ne veszítse el a munkáját, végül pedig az Igazság Ligájában való szereplése biztosította be őt az Aquaman első, illetve második részében. Azonban úgy tudni, hogy a 2023. március 17-én mozikba kerülő Aquaman és az elveszett királyságban Mera karakterének jeleneteit nagyjából 10 percre redukálták, erről pedig a színésznő is bővebben beszélt a bíróságon.

  "Megkaptam a forgatókönyvet, aminek folyamatosan új verziók készültek, amikből már hiányoztak olyan jelenetek, amiben a figurám egy másik szereplővel harcol." - mondta Heard, aki szerint a filmből számtalan jelenetét törölte a stúdió.

  Noha a Warner Bros. egyelőre nem reagált ezekre az állításokra, érdemes megjegyezni, hogy az Aquaman kapcsán állandóan felmerül a rajongóknál, hogy nem hajlandók megnézni a mozifilmet Heard miatt, illetve egy petíció is indult, annak érdekében, hogy távolítsák el Mera karakterét a filmből. Ezt 3 milliónál is többen írták alá azóta.

 • Esther Aular egészen elképesztő tehetséget birtokol.

  A 29 éves művész olyan optikai csalódásokat képes alkotni sminkjeivel, hogy az ember agya képtelen összerakni, hogy pontosan mit is lát. A 83 ezer követővel rendelkező Aular, aki Nekita néven ismert Instagramon, 10-12 órákat tölt 1-1 ilyen alkotással.

  A teljes arcát fedő sminkek pedig nagyon változatosak: lehet, hogy egyszer épp oroszlánként, míg máskor Pókember összes variációjaként sminkeli ki magát.

 • Rocco, a törpe tacskó stílusosabb, mint néhányunk.

  SWNS DOG INFLUENCER 12
  Fotó: Katie Baker / SWNS

  Mini-Mercedes, laptop, lapos sapka, nyakkendő. Csak néhány dolog  Rocco cuccai közül, aki örömmel veszi, ha gazdái valamilyen stílusos ruhába öltöztetik fel, majd fotózzák egész nap.

  A 4 éves tacsi igazi szenzációnak számít a neten, Instagramon 16 ezer követőt tudhat magának, ráadásul az egyik üzletlánc is kiszemelte magának, mint reklámarc.