Friderika
9 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy az már köztudott tény, Daniel Craig idén játssza el utoljára a 007-es ügynök szerepét, az utódjáról pedig egyelőre csak spekulációk vannak, de olvasóink szerint Tom Hardy lenne a legjobb választás.

  GettyImages-494393572
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  Az 53 éves színész 15 éve formálja meg a titkosügynök karakterét, ami a leghosszabb időszak, amit egyetlen színész valaha is megélt James Bond szerepében.

  Így érthető, hogy Craiget nagyon meghatotta a forgatás legutolsó napja.

  Nemrég előkerült egy felvétel, még 2019-ből, hiszen körülbelül azóta tolódik a James Bond: Nincs idő meghalni bemutatója, ami az utolsó forgatási napon készült. A videóban a színész könnyeivel küszködve mond köszönetet az egész stábnak, akik vele dolgoztak az elmúlt másfél évtizedben.

  Imádtam minden egyes másodpercét ezeknek a filmeknek, és különösen ezt, mert minden reggel felkeltem, és lehetőségem volt veletek dolgozni. És ez volt életem egyik legnagyobb megtiszteltetése.

  — mondta a stábtagoknak.

  (Forrás: Indy100)

 • Az Index is jelen volt, amikor bemutatták a világon első Satoshi Nakamoto tiszteletére állított szobrot. Ahogy arról egy cikkben már beszámoltunk:

  Satoshi Nakamoto minden bizonnyal fiktív figura, akiben hagyományosan a blokklánc-technológia és egyben a bitcoin kriptovaluta alapítóját tisztelhetjük. Ugyanis máig nem tudni, ki volt az, aki a nyílt forráskódú digitális fizetőeszközt közvetlenül a 2008-as gazdasági válság után, 2009. január 3-án a világra szabadította, [...]

  Sebestyén Balázsr többször is írta már közösségi oldalán, hogy mi a véleménye a Bitcoinról, szerinte ez a jövő, így nem csoda, hogy személyesen is elment megnézni a szobrot. A megtekintést pedig meg is osztotta a Facebookon. Mint írja:

   Nekünk még újnak tűnik a blokklánc, talán nem is értjük még mindannyian de a gyerekeink életének meghatározó része lesz ez a technológia!

 • A ma reggeli BBC Breakfast című műsorában történteket biztosan emlegeti majd egy darabig a műsorvezető.

  giphy (7).gif
  Fotó: giphy.com

  Carol Kirkwood ugyanis éppen az időjárás-jelentést adta (volna) elő Chelsea-ből, amikor a póráz végén lévő vakvezető kutya elszabadult, és az 59 éves nő elvesztette az egyensúlyát. A következő pillanatban már csak a műsorvezető lábait láthatjuk, ugyanis Flash, a labrador hirtelen megrántotta a pórázt és Kirkwood élő adásban esett egy hatalmasat.

  A látottak után mindenki nevetésben tört ki a stúdióban.

  Maga Carol is nevetve reagált az esésére, még viccelődött is azzal, hogy milyen erős kutya Flash.

  (Forrás: Indy100)

 • justlikethat.png
  Fotó: Youtube / HBO Max

  Spoiler: nem derül ki belőle semmi, csak látjuk a három főszereplőt integetni (mert Samantha ugye nem tér vissza), valamint annyi történik, hogy a konyhában táncol és csókolózik Mr. Big és Carrie.

  A premier pontos időpontja még mindig nincs meg, de eddig úgy néz ki, hogy még idén láthatják a rajongók a folytatást.