16:00, November 29.
Ecuador 1
Szenegál 2
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 2
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29.
Wales 0
Anglia 3
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29. ÉLŐ
Irán 0
Egyesült Államok 1
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Otthonuktól nem messze, Los Angelesben örökítették meg a minap Ashton Kuthert és Mila Kunist, akik kényelmes és sportos szettben, kávéval a kezükben léptek utcára.

  A 39 éves színésznő ezúttal sminket sem viselt, csak egy szemüveget, amelyet bár ritkán lehet látni rajta, kifejezeten jól áll a kétgyermekes anyukának. A sztárpár később az üzletember-menedzser Scooter Braunnal is összefutott.

 • Erika pedig biztos volt benne, nála landol az első hely.

  karaoke
  Fotó: TV2

  Karaokeversennyel folytatódott A Nagy Ő hétfői adása, amelyben nem csak Árpa Attila, de az érte versenyző hölgyek  is dalra fakadtak. A színészre a nemrég visszatért Erika produkciója volt a legnagyobb hatással, aki egy meglehetősen nehéz Whitney Houston slágerrel állt színpadra, de jól vette az akadályt, műsora még Árpát is hatalmába kerítette.

  „Én nagyon meg tudok hatódni, ha valaki szépen énekel. Lehet, hogy ezt általában nem nézik ki belőlem. Itt is meghatódtam, mert Erika ezt a dalt gyönyörű szépen énekelte.”

  Ezt érezte a 40 éves producer is, aki ezek után teljesen biztos volt benne, nála landol az első hely. Nos, ez nem így lett, végül ugyanis a hamisan éneklő Bogi lett a győztes, ezzel a jutalomrandi résztvevője. 

  „Bogiban azt a bátorságot értékeltem, hogy tisztában volt azzal, hogy ő nem tud énekelni, de mégis próbálta átéléssel előadni, és nekem” – magyarázta döntése okát a Nagy Ő.

 • Ezeken az izgalmas felvételeken egy nősténytigris megrohamozza hím játszótársát, majd a vízben ugrándoznak. A szibériai tigrisek a nagymacskák egyik legnagyobb alfaja, súlyuk elérheti a háromszáz kilót, és akár húsz évig is élhetnek. A képeket Talvinder Chohan természetfotós a norwichi Banham Zoo-ban készítette. „Nagyon sötét, felhős és esős nap volt, de úgy tűnt, ez felélénkítette a tigriseket" - mondta Talvinder. „Láttam, ahogy a nőstény tigris játékosan becserkészte a hímet, miközben megmártózott a vízben, majd rárontott a parton. Úgy éreztem, hogy valami különlegeset sikerült megörökítenem, mivel nem gyakran látni tigriseket ennyire aktívnak, mivel a legtöbb macskához hasonlóan ők is nagyon visszafogottan bánnak az energiájukkal. A tigrisek még mindig veszélyeztetettek, és az orvvadászat, az élőhelyük elvesztése, az ember-állat konfliktus csak néhány a kihívások közül, amelyekkel szembe kell nézniük, de van remény, mivel a populációkban, különösen Indiában a bengáli tigris esetében, enyhe javulás tapasztalható."

 • Érdekesen alakult a népszerűségi rangsor.

  Megkapták az első, nézőktől érkező visszajelzésüket a ValóVilág 11 játékosai, a szerkesztők ugyanis megmutatták nekik, ki milyen népszerű az Instagramon. A listát a friss, napi új követők száma alapján állították fel, mivel alapjáraton nagy különbség volt fiókjaik feliratkozói között.

  A dobogón szoros küzdelemben VV Bibi, Reni és Barna végzett, majd egy erős középmezőny után az utolsó helyekre Rico és Henrik szorult. Nekik mindössze ötödannyi új követőjük lett, mint népszerűbb társaiknak.

  Bibi és Reni sikongatva, teljesen megdöbbenve fogadták a diagramot, és még az sem lombozta le őket, hogy Ákos arra hívta fel a figyelmet, az előző évadok tapasztalatai alapján népszerűségük nem feltétlenül egyenlő a nézői szimpátiával. 

  „Legutóbb is voltak utált karakterek, és azokat is nagyon sokat követték” – magyarázta a srác, de szavai süket fülekre találtak.