Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-2153658085
  Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

  Kezdetét vette a héten az idei Cannes-i Filmfesztivál, ahol Selena Gomez hosszabb kihagyást követően ismét a vörös szőnyegen tündökölt egy mesés ruhakölteményben. A 31 éves énekes-színésznőre ugyanis az év elején ismét rátalált a szerelem, azóta pedig az öt évvel idősebb Benny Blanco producerrel alkotnak egy párt.

  Gomez rajongói nem is örülhetnének jobban, hiszen egymásra találásuk óta csak úgy ragyog kedvencük, és lelki egyensúlyának köszönhetően újult erővel veti bele magát a munkájába. Íme a bizonyíték rá:

 • Képernyőfelvétel (882).png
  Fotó: YouTube

  Ahogy arról korábban az Indexen beszámoltunk, lelkes magyar rajongók arra adták a fejüket, hogy megálmodjanak egy egész estés Karib-tenger kalózai-filmet, amely a megszólalásig hasonlít majd az eredeti mozikra. A keményvonalas fanok által életre hívott projekt forgatási munkálatai jelenleg is gőzerővel folynak, és elmondásuk szerint A lámpás titka alcímmel készülő alkotás tökéletesen illeszkedni fog az eredeti Disney-franchise-ba.

  Mint a werkfilmből kiderült, a készítők eredetileg egy alig 5-10 perces videóban gondolkodtak, de végül annyira belejöttek a forgatókönyvírásba, hogy írtak egy 2 és fél órás mozit. Nem titkolt céljuk, hogy olyan minőségű produktumot tegyenek le az asztalra, ami Hollywoodban is megállná a helyét, ezért olyan helyszíneken is dolgoztak eddig, mint Madeira, Mallorca, Görögország, és Horvátország. Ráadásul a szinkronmunkálatokra még a hazai szinkronszínészeket is sikerült megnyerniük, így a jól ismert hangjukon hallhatjuk viszont az ikonikus karaktereket. 

  Az alábbi videóban bepillantás nyerhet a Karib-tenger kalózai: A lámpás titka című film kulisszái mögé: