Herman
1 °C
21 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az állatkerti csimpánzokat is megviseli a karantén. A depresszió jeleit március 25-én vették észre Tikhon és Anfisa nevű ikreken a szibériai Royev Ruchey állatkertben. Hiányoznak nekik a látogatók, ezért a gondozók annak érdekében, hogy valamilyen impulzus érje őket mesét vetítenek nekik. 

  1
  Fotó: Maria Lents / Krasnoyarsk Royev Ruchey Nature Park

  Két kedvenc meséjük is van, az egyik egy orosz rajzfilm, ami egy kimerült anyamajomról szól, a másik favorit Az oroszlánkirály című film.

  2
  Fotó: Maria Lents / Krasnoyarsk Royev Ruchey Nature Park

  Thikon, tipikus férfiként egy kanapén fekve nézi a TV-t miközben zöldségeket ropogtat. Anfisa, mint általában a nők többféle dologra is tud koncentrálni, így időnként építőjátékkal is játszik, és ha nagyon unatkozik rúzsozza magát. Ezt az egyik állatkerti alkalmazott mutatta meg neki hogyan kell, és azóta ismétli ezt egy üres rúzzsal. 

  Anfisa játék közben
  Anfisa játék közben
  Fotó: Maria Lents / Krasnoyarsk Royev Ruchey Nature Park

  Royev Ruchei állatkert csapata közel 5000 állatot gondoz, állításuk szerint elég élelmük van ahhoz, hogy több hétig kitartson. 

  Ön mit tesz, hogy feldobja a napját?

  • 135
   Mikor már nagyon unom magam, akkor index.hu-t olvasok
  • 14
   Előveszek pár gyerekjátékot és azzal ütöm el az időt
  • 10
   Imádom Az oroszlánkirályt, minden nap megnézem

  via Siberian Times

 • Már több mint hétezren osztottak meg egy tökéletesen abszurd fotót a Facebookon. A kép látszólag a magyar kormányra adaptálja azt a viccet, amikor a nagyon idős látogató az esti sötétben botorkál oda a temetőben a temetőőrhöz, hogy megkérdezze, merre van a százhatos parcella, mire az őr azt feleli: "Na, ezt bírom, elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza!"

  Ennél csak még morbidabban lehetne értelmezni Uhlár Mihály fotóját, még akkor is, ha a fotós kommentjéből kiderül, a látszat ellenére nem a holtakat figyelmezteti a tábla arra, hogy legyenek szívesek ottmaradni, ahol vannak, hanem valójában egy sírköves udvarán lévő óriásplakátot sikerült kiszemelni a tájékoztató legjobb helyéül.

 • Ausztráliában is, ahogy most már gyakorlatilag az egész világon az emberek távolságtartással próbálják távol tartani a koronavírust maguktól és a szeretteiktől, az otthonra bezártság pedig szépen bomlasztja ott is az emberek elméjét.

  Ennek az elmegyengülésnek köszönhetjük viszont a karanténintézkedések eddigi talán legszórakoztatóbb mellékhatását, mégpedig azt, hogy egyre többen gondolják úgy Ausztráliában, hogy ha már a nap egyik fő programja az, hogy kiviszik a szemetet, akkor ahhoz szépen fel is öltöznek, de legalábbis jelmezt húznak hozzá.

  A Bin Isolation Outing nevű csoportnak alig egy hét alatt már közel 350 ezer tagja lett, akik rendszeresen posztolják a furábbnál furább öltözékeket, amit azért húznak, hogy kivigyék a szemetet, esetleg elcibálják a kukát a járdaszegélyig.

  Nemrég magyar vonatkozású poszt is született.

  When the Hungarian blood boiling - Beerwah QLD Australia😂

  Posted by Erika Kiss on Monday, April 6, 2020

  De hát ennél a bácsinál kevés jobb dolgot látott mostanában az internet.

  De olyanok is akadnak, akik rendesen nagyestélyit vesznek ahhoz, hogy kiszaladjanak a szemeteshez. Érdemes végigböngészni a csoport képeti, egészen csodálatosak vannak köztük.

 • Egy pár napja kering a magyar interneten egy kép arról, hogy Győrfi Pál csináljon már az otthonmaradásra felszólító videóihoz hasonló videót de abban a témakörben, hogy a gyerekek írják meg a leckéiket, fogadjanak szót a szüleiknek, pakoljanak el otthon maguk után, és hasonlók.

  Győrfi Pál hallgatott az idők szavára, de legalábbis eljutott hozzá a kép, ugyanis vasárnap megszületett ez a csoda.

  Ha valaki lemaradt volna a korábbiakról, Győrfi Pál, a Mentőszolgálat szóvivője azért kezdett el mémesedni, mert az otthonmaradásra felszólító videója csak úgy árad a tévéből és a magyar Youtube-ból a videók előtti reklámok formájában.