Magdolna, Léna
9 °C
20 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • "Gyermekáldás volt a Fővárosi Állatkertben lakó kétpúpú tevéknél. Iringó, a tizenhárom esztendős tevekanca ma hajnalban egy csikónak adott életet, aki kislánynak bizonyult. A jövevény – ahogy az a tevéknél, s a többi patásnál lenni szokott – néhány órán belül lábra is állt. Mivel az anyaállat nem számít tapasztaltnak, a gondozók most azt figyelik, hogy rendben megtalálja-e az emlőket. A kicsi láthatóan már keresi őket, de ilyen helyzetben előfordul, hogy a gondozóknak egy kicsit segíteniük kell a csikót, és egyszersmind az anyát is, mindkettőjüket rávezetve a szükséges teendőkre" - írja az állatkert közleménye.

  A tevék vemhességi ideje 13 hónap, amelynek elteltével szinte mindig egy, nagy ritkán két csikó szokott születni. Az újszülöttek általában 35 kg körüliek, a púpjuk viszont még teljesen hiányzik, hiszen nagyon megnehezítené az ellést, ha a hátukon már ebben a korban is púp lenne. A púpok helyén ilyenkor még csak kis „bőrtasakok” vannak, amelyek később tölt majd ki a púp tömegét alkotó zsírszövet.

  A kicsi egyelőre még nem kapott nevet, a megfelelő név kiválasztásának módjáról az elkövetkező napokban dönt az Állatkert.

 • Arnold Schwarzenegger teljesen kezdi átvenni a karakterét a legutóbbi Terminátorból, és arról posztolt, hogy otthon a szamarával együtt gyúr.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  Lulu pumps up.

  Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

  Schwarzenegger állatai egyébként mostanában elég aktív életet élnek a közösségi médiában, korábban a volt kormányzó otthonmaradásra buzdító videójában is szerepeltek.

 • kamion

  Egy orosz férfi úgy döntött, hogy ráhajt teherautóval egy őrizetlenül hagyott fahídra, bár tudta, hogy a híd egyik pillérjét megrongálta egy áramlat, és már amúgy sem használta senki. Az eset egy bekötőúton történt, ami a Bovanenkovo gázmezőjéhez vezet.

  A sofőr elvitte magával egy ismerősét is, aki a híd másik végéből pont fel tudta venni a veszélyesnek tűnő akciót. A videón az látszik, hogy miután a jármű ráhajt a hídra és az operatőr fejvesztve elkezd rohanni a helyszínhez, figyelembe sem véve, hogy az utat veszi a kamerája másodpercekig az be is szakad alatta, a sofőr még időben kiugrik a járműből és odasétál a felvételt készítő barátjához, mintha mi sem történt volna. 

  A híd jó ideje nem volt karbantartva, mert a közelben van egy másik út, amit az arrafelé dolgozók tudnak használni. Az orosz Vészhelyzeti Minisztérium azt mondta, hogy a hidat nem is tervezik felújítani. 

  (The Siberian Times)

 • Egy Shannon nevű nő, akiről az instája alapján annyit tudni, hogy Shannon, 22 éves és fitneszezik néhány nappal ezelőtt olyat posztolt, amitől hirtelen nagyon népszerű lett.

  A munkássága általában annyiból áll, hogy tükrös szelfiket készít, annak rendje és módja szerint változó mennyiségű ruhában, a szexizés különböző fokaiban pózolva.

  Ez volt a legutóbbi képe, megtalálják a hibát rajta?

  Igen, igen, a soktükrös fürdőszoba hátránya, hogy adott esetben az is belekerülhet könnyedén egy képbe, hogy az ember élete párja a hátsóját törli miközben mi éppen szexi fotót készítünk magunkról.

  A Twitteren hatalmasat futott a kép, a legtöbben egyébként azt kérdezték, hogy miért állva végzi a tevékenységet az illető. 

  Egy jótékony retusálónak köszönhetően pedig Shannon Instagramjára végül kikerülhetett a fenéktörlés nélküli verzió.

  Úgyhogy már csak egy dolog van hátra.

  Most akkor hogy kell?

  • 2389
   Ülve
  • 2323
   Állva