Rudolf
2 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A csoda kutyáról még márciusban került fel a netre az a a felvétel, amin magát is meglepve átnyargal egy teli medencén. 

  Vagyis átfut a víz felszínén. 

  A felvételen látható, hogy éppen kerti parti van (valószínűleg maga a videó is egy párhuzamos univerzumban készült) és mindenki a medence partján ácsorog. A kutya pedig véletlenül belesétál a medencébe majd ahelyett, hogy belepottyanna, önnönmagát is meglepve gyorsan átszalad rajta. 

  A varázslathoz hozzátartozik, - egy kicsit visszazökkenve ebbe az univerzumba - hogy a medence felszínére egy háló van kifeszítve, ezért nem esett bele az eb. 

  A felvétel egy másik, kerti partis valóságból, ahol egy kutya az új megváltó, itt tekinthető meg:

 • Az Airbnb lakás és szoba megosztó oldalon hirdeti valaki azt a lakást, amit a híres Jóbarátok sorozatban látott helyszínek ihlettek meg. Sajnos nem tudjuk, hogy mennyibe fájhat akár csak egy éjszaka, de a videónak köszönhetően betekintést nyerhetünk a sorozat színvilágába és hangulatába. Láthatjuk, hogy a Jóbarátok négy híres helyszínéből lett összeolvasztva a lakás dizájnja, így például szemügyre vehetjük Mónikáék ajtaját és lakásuknak színvilágát, de Chandlerék csocsó asztala és plüsse is beköszön a fali képpel együtt, és persze részben hasonlít a sorozatban látott kávézói kanapéra a nappaliban elhelyezett ülőgarnitúra is. Ha esetleg valakinek gitározni támadna kedves, akkor Phoebe hangszerén el is játszhatja a Büdös macska című nótát, mivel a karakter híres gitárja is helyet kapott a lakásban.

  A kisebb-nagyobb különbségeket leszámítva, igényes munkát végzett a lakás tulajdonosa.

  A lakás egyébként Beverly Hillsben helyezkedik el, és állítólag remek központi helyen van.