Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ritka és különleges whiskyt bocsájtanak aukcióra, amit Diana és Károly esküvőjének tiszteletéből palackoztak be.

  A különleges whisky kétfajta maláta ötvözete, amik ráadásul jóval Károly és Diana születése előtt, 1948, illetve 1961-ben desztilláltak. Az italt azonban csak 41 évvel ezelőtt, a hercegi pár esküvőjének alkalmából palackozták be, amire 1981 július 29-én került sor, az üvegen pedig a következő felirat olvasható: "Hosszú és boldog életet". 

  Az üveg hamarosan árverezésre kerül, ahol 1800-2000 font között becsülik majd az árát.

 • Tim Burton szállítja a Netflixre a sorozatot, melyben Wednesday Addams lesz a főszereplő.

  addams amily
  Fotó: Instagram

  A Wednesday című sorozat teljesen új irányból fogja megközelíteni A galád család történetét, ráadásul ezúttal a főszerepet a gonoszkodó kislány kapta, aki új iskolájában igyekszik életben maradni, miközben mindenféle rejtélyes ügyekbe keveredik.

  A család többi tagját olyan színészek alkotják, mint Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, és Isaac Ordonez, míg a főszereplőt Jenna Ortega kelti életre.

  Ahogy az lenni szokott, az új irány az emberek nagy részének egyáltalán nem jött be, sokan Gomez Addams haját vették célba, ami egyenesen borzasztó a többség szerint, és nyoma sincs annak a karizmának, amit a néhai Raúl Juliá kölcsönzött a figurának.

 • John Hinckley Jr., aki megpróbálta 1981-ben megölni az egykori amerikai elnököt, Ronald Reagant, most zenei karrierbe kezdett.

  hinckley
  Fotó: Twitter

  Hinkley a Washington Hilton Hotel előtt lőtt rá az elnökre, de elmeállapota miatt nem ítélték el, helyette 41 éven át pszichiátriai kezelés alatt állt, miközben a hatóságok is megfigyelték. A férfi azonban idén júniusban már teljesen szabad embernek mondhatja magát, és nyíltan kiáll a fegyvertartási engedély mellett, támogatja az abortuszt, illetve az LMBTQ+, és a Black Lives Matter mozgalmat is.

  Hinckley mindeközben Twitteren kezdett el fotókat feltölteni magáról, ahol mindenféle hangszeren játszik, és folyamatosan tájékoztatja követőit arról, hogy talált-e már helyszínt, ahol felléphet.

  Azonban az ő múltjával nem egyszerű rajongóibázist kialakítani, ugyanis a legtöbben elpártolnak mellőle, amint megtudják, mit tett 1981-ben.

  Hinckley tette nehezen feledhető, különösen az idősebb generáció számára, de a hosszú évek rehabilitációja talán esélyt ad arra, hogy új életet kezdjen.

  "Már nem vagyok olyan depressziós és zárkózott, mint akkoriban" - mondta Hinckley.

  "41 évvel ezelőtt az vezetett engem. De már hosszú évek óta nem vagyok depressziós. Képtelen vagyok már úgy gondolkozni, mint 1981-ben tettem. Mégis mit gondoltam akkoriban? Mintha egy másik ember lettem volna." - mondta a férfi, aki egyik dalában meg is idézi azt a konstans bűnbánatot, amit a támadás miatt érez.

  Hinckley összesen 20 dalt töltött fel eddig Spotifyra, és mind a békéről, a szeretetről és a boldogsáról szól.

 • A Johnny Depp vs. Amber Heard pernek végkimenetele után, Mads Mikkelsen nem tartja kizártnak, hogy ismét Depp alakítsa Grindelwaldot egy esetleges Legendás Állatok folytatásban.

  Mikkelsen még 2020 novemberében vette át a szerepet Johnny Depptől, aki két epizódban alakította Gellert Grindelwald karakterét, ám Amber Heard vádjai miatt, a stúdió megvált a színésztől.

  "Azóta más szelek fújnak nyilvánvalóan, megnyerte a pert, úgyhogy meglátjuk, hogy visszatér-e" - mondta Mikkelsen a Deadlinenak Johnny Depp esetleges visszatéréséről.

  "Lehet visszatér. Nagy rajongója vagyok Johnnynak. Szerintem ő egy remek színész, aki nagyon jó munkát végzett (Grindelwaldként - a szerk.)" 

  Mikkelsen arról is beszélt, hogy nagyon ijesztő volt Johnny Depp után átvenni a figurát, akit olyannyira magáévá tett az első két filmben, hogy esélye sem volt leutánozni őt.

  "Annyira ő volt a figura, hogy lehetetlenség lett volna lemásolnom. Öngyilkosság lett volna, így valami mással rukkoltunk elő, olyasmivel, ami az enyém volt, és hidat képeztünk közte és köztem. Úgyhogy igen, ijesztő volt. A rajongói nagyon-nagyon édesek, de közben igen makacsok is. Nem sokat tudtam velük beszélni, de megértem, hogy miért tört össze a szívük."

  Depp visszatérése legalább olyan kérdéses jelenleg, mint a Legendás Állatok 4.részének elkészülte, ugyanis a Dumbledore titkai közel sem hozta azt a sikert, amit a stúdió várt, így elképzelhető, hogy soha nem kap normális befejezést a Harry Potter spinoff.