Herman
1 °C
21 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy pár napja kering a magyar interneten egy kép arról, hogy Győrfi Pál csináljon már az otthonmaradásra felszólító videóihoz hasonló videót de abban a témakörben, hogy a gyerekek írják meg a leckéiket, fogadjanak szót a szüleiknek, pakoljanak el otthon maguk után, és hasonlók.

  Győrfi Pál hallgatott az idők szavára, de legalábbis eljutott hozzá a kép, ugyanis vasárnap megszületett ez a csoda.

  Ha valaki lemaradt volna a korábbiakról, Győrfi Pál, a Mentőszolgálat szóvivője azért kezdett el mémesedni, mert az otthonmaradásra felszólító videója csak úgy árad a tévéből és a magyar Youtube-ból a videók előtti reklámok formájában.

 • A Windup Merchantz nevű ír komédia/zenei társulat még két éve készítette a lenti videót, és ők maguk emlékeztettek egy posztban pár napja, hogy tulajdonképpen mennyire passzol az akkori videójuk a mostani helyzethez.

  A videó eredetileg arról szól, hogy Írországban két évvel ezelőtt feloldottak egy kilencven éves tiltást, aminek az értelmében a kocsmák nem tarthattak nyitva nagypénteken. A videó pedig a furcsa pillanatnak állít emléket, amikor a kocsmázni vágyó úri közönség először teheti be a lábát kocsmába nagypénteken, és ez legalább olyan furcsa élmény a kocsmárosnak, mint a részegeseknek is.

  Hasonló várható a karanténintézkedések feloldása után is, amikor a lakásaikból kimerészkednek az emberek a kocsmákba, és úgy dédelgetnek majd egy-egy korsó sört, mintha végre újra hozzájuthattak volna a legdrágább kincsükhöz.

 • Március 27., péntektől kezdve a koronavírus-járvány ellen küzdő egészségügyi dolgozók tiszteletére fehér díszkivilágítást kapott a Lánchíd Karácsony Gergely főpolgármester kérésére.

  Az orvosok, ápolók köpenyének színét április elején a Puskás Ferenc Stadion is magára öltötte, ezzel a gesztussal is köszönetet mondva az egészségügyi dolgozóknak.

 • A koronavírus miatt ugyanis megrendelőik sincsenek, így jobb híján az egyik moszkvai taxitársaság telerakta taxijaival a parkolóját.

  Moszkvában ugyanis sem ők, sem mások sem nagyon tudnak dolgozni, Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön bejelentette, hogy április végéig meghosszabbítják az országban eredetileg csak egy hétre bevezetett kényszerszabadságot. Moszkvában előző hétfőtől határozatlan időre kijárási korlátozások is életbe léptek.