Herman
1 °C
21 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ausztráliában is, ahogy most már gyakorlatilag az egész világon az emberek távolságtartással próbálják távol tartani a koronavírust maguktól és a szeretteiktől, az otthonra bezártság pedig szépen bomlasztja ott is az emberek elméjét.

  Ennek az elmegyengülésnek köszönhetjük viszont a karanténintézkedések eddigi talán legszórakoztatóbb mellékhatását, mégpedig azt, hogy egyre többen gondolják úgy Ausztráliában, hogy ha már a nap egyik fő programja az, hogy kiviszik a szemetet, akkor ahhoz szépen fel is öltöznek, de legalábbis jelmezt húznak hozzá.

  A Bin Isolation Outing nevű csoportnak alig egy hét alatt már közel 350 ezer tagja lett, akik rendszeresen posztolják a furábbnál furább öltözékeket, amit azért húznak, hogy kivigyék a szemetet, esetleg elcibálják a kukát a járdaszegélyig.

  Nemrég magyar vonatkozású poszt is született.

  When the Hungarian blood boiling - Beerwah QLD Australia😂

  Posted by Erika Kiss on Monday, April 6, 2020

  De hát ennél a bácsinál kevés jobb dolgot látott mostanában az internet.

  De olyanok is akadnak, akik rendesen nagyestélyit vesznek ahhoz, hogy kiszaladjanak a szemeteshez. Érdemes végigböngészni a csoport képeti, egészen csodálatosak vannak köztük.

 • Egy pár napja kering a magyar interneten egy kép arról, hogy Győrfi Pál csináljon már az otthonmaradásra felszólító videóihoz hasonló videót de abban a témakörben, hogy a gyerekek írják meg a leckéiket, fogadjanak szót a szüleiknek, pakoljanak el otthon maguk után, és hasonlók.

  Győrfi Pál hallgatott az idők szavára, de legalábbis eljutott hozzá a kép, ugyanis vasárnap megszületett ez a csoda.

  Ha valaki lemaradt volna a korábbiakról, Győrfi Pál, a Mentőszolgálat szóvivője azért kezdett el mémesedni, mert az otthonmaradásra felszólító videója csak úgy árad a tévéből és a magyar Youtube-ból a videók előtti reklámok formájában.

 • A Windup Merchantz nevű ír komédia/zenei társulat még két éve készítette a lenti videót, és ők maguk emlékeztettek egy posztban pár napja, hogy tulajdonképpen mennyire passzol az akkori videójuk a mostani helyzethez.

  A videó eredetileg arról szól, hogy Írországban két évvel ezelőtt feloldottak egy kilencven éves tiltást, aminek az értelmében a kocsmák nem tarthattak nyitva nagypénteken. A videó pedig a furcsa pillanatnak állít emléket, amikor a kocsmázni vágyó úri közönség először teheti be a lábát kocsmába nagypénteken, és ez legalább olyan furcsa élmény a kocsmárosnak, mint a részegeseknek is.

  Hasonló várható a karanténintézkedések feloldása után is, amikor a lakásaikból kimerészkednek az emberek a kocsmákba, és úgy dédelgetnek majd egy-egy korsó sört, mintha végre újra hozzájuthattak volna a legdrágább kincsükhöz.

 • Március 27., péntektől kezdve a koronavírus-járvány ellen küzdő egészségügyi dolgozók tiszteletére fehér díszkivilágítást kapott a Lánchíd Karácsony Gergely főpolgármester kérésére.

  Az orvosok, ápolók köpenyének színét április elején a Puskás Ferenc Stadion is magára öltötte, ezzel a gesztussal is köszönetet mondva az egészségügyi dolgozóknak.