Herman
1 °C
21 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 06

  Felkerült a japán tévé honlapjára egy négyrészes dokumentumfilm Mijazaki Hajaóról, aki olyan filmeket írt és rendezett, mint a Chihiro Szellemországban, A vadon hercegnője, vagy a Totoro, a szomszéd. A10 Years with Hayao Miyazakicímű sorozatot itt lehet megnézni , először 2019-ben adták le a japán tévében, és egyébként, ahogy a címe is mondja, egy 10 éves korszakot ölel fel, amikor Mijazaki a Ponyón és a Szél támad című filmeken dolgozott.

  (Indiewire)

 • London egyik külső városrészében, Romfordban szarvasok jelentek meg a parkokban, miután a környéken élő emberek visszahúzódtak a házaikba.

  Az egyik környéken élő nő úgy nyilatkozott a Reutersnek, hogy a lánya meg volt róla győződve, hogy a Mikulás rénszarvasait látja a parkban, hiszen biztosan a Mikulásnak is házi karanténba kellett vonulnia.

  Arra kicsi az esély, hogy a Mikulás állatairól lenne szó, az viszont biztos, hogy az emberek visszahúzódásával egyre több helyen szerzik vissza maguknak az állatok a területeket.

  A Lukács fürdőben például egy egész kacsacsalád vette birtokba az üres medencét.

 • Bhasha Mukherjee azután szüneteltette orvosi karrierjét, miután 2019-ben megnyerte a Miss World angliai előválogatóját, és ő képviselhette hazáját a nemzetközi szépségversenyen. 

  A Miss Anglia cím elnyerése után ugyanis Afrikától kezdve Ázsiáig számos országból kapott felkéréseket, és különböző jótékonysági ügyek nagykövete lett. 

  De ahogy Nagy-Britanniában is egyre súlyosabb lett a koronavírus-helyzet, úgy döntött, hazatér és munkára jelentkezett a korábbi kórházában.

  A CNN-nek arról beszélt, hogy nem érezte volna helyesnek, hogy külföldön végez humanitárius munkát, miközben az otthon marad kollégái keményen küzdenek, és egyre több életet követel a koronavírus.

 • Az austini The Enclave at Round Rock Senior Living nevű idősek otthonában lakóknak különleges vendégük volt a napokban, igaz csak videocseten keresztül.

  Matthew McConaughey jelentkezett be vasárnap, hogy bingózzon egyet a lakókkal, akik persze nagyon élvezték a különleges játékot.

  (CNN)