Buda, Richárd
-3 °C
15 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • gal

  Olvasónk szúrta ki, hogy az operatív törzs sajtótájékoztatóinak rendszeres tagja, Gál Kristóf rendőrségi szóvivő és rendőr alezredes a pénteki élő tájékoztató utolsó pillanatában, búcsúzás közben összefogta a papírjait – amiben semmi különös nem lenne, ha a papírjai alján nem egy kész felnőtt színező lenne.

  Ráadásul egy olyan felnőtt színező, ami az operatív törzs három tagját (balról jobba haladva Lakatos Tibort, Müller Cecíliát és Gál Kristófot) ábrázolja sajtótájékoztató közben. Gál hosszú másodpercekig mutatta a kamerába a színezőt, amit erről a linkről le is lehet tölteni otthoni színezéshez.

  Ezen a videón meg is nézhetitek a jelenetet, ami egy ritka és üde pillanat volt a sajtótájékoztatók sorozatában:

  Az operatív törzs bemutatja: az operatív törzses színező
 • A Hajtás Pajtás diszpécserei is otthoni munkára kényszerültek, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy A börtön ablakába soha nem süt be a nap kezdetű örökzöldet eldalolják, az eredményre a nagyon cuki gyerekek és az undok módon erőszakos cica miatt talán egy kegyelemkettest megszavazhatunk:

  A klip kapcsán megkérdeztem Küküt, a Hajti Pajti vezetőjét, milyen hatással van a futárszolgálatokra a vírus. 

  Amint az várható volt, a cégek közötti küldözgetés megszünése eléggé visszavetette a forgalmukat, amit eleinte enyhített viszont a laptopok, céges holmik hazaszállítási rohama, illetve a cégek és céges dolgozók otthonai közötti szállítás. Előbb eszközöket vittek (laptop, telefon), aztán bent felejtett dolgokat, majd melós iratokat. Sokkal hosszabbak lettek az utak is, rengeteg a külváros és agglomeráció. 

  Miután átálltak az érintésmentes szolgáltatásra, már bevásárlásokkal is elkezdték megbízni őket. Mivel a diszpécserek otthon ülnek, sok a röhögés az ügyfelekkel a gyerekzsivajon, macskakergetésen, kutyaugatáson.

  Igazából elgondolkodtató, hogy békeidőben is csinálhatnánk így. Nagyon jó a rigófüttyös teraszon dolgozni a belvárosi iroda helyett helyett

  - mondta Kükü.

  Ezt a dalt

  • 88
   CICAAAA!!!!
  • 60
   örökké elhallgatnám
  • 49
   nem kellett volna
 • A kiberbűnözőket jól ki tudják használni a felfordulást, és igyekeznek még nagyobbat okozni. A szakértők szerint a kórházakat és az otthon dolgozókat támadják leginkább.

 • A koronavírus-járvány Olaszország mellett a spanyolokat sújtja a leginkább Európában. Spanyolországban már több mint 110 ezer fertőzöttet és 10 ezer halálos áldozatot regisztráltak. A sok beteg ott is nagy terhet ró az egészségügyi ellátásra, ezért több szükségkórházat hoztak létre. Az egyiket az Ifema nevű kiállítóközpontban (ez olyasmi lehet, mint nálunk a Hungexpo) építették fel. 

  Spanyolországban ez a legnagyobb szükségkórház, már több mint ezer beteget kezeltek itt, 5500 ágy a teljes kapacitása, ebből 500 intenzív ágy. Nem a legjobbak a körülmények, túlhajszoltak az orvosok és ápolók, az El Paisnak például arról panaszkodtak, hogy nincs elég védőfelszerelés és nem lehet tartani az előírt távolságot sem.