Buda, Richárd
-3 °C
15 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az indiai Raipur városban az akkor három hete tartó kijárási tilalom idején született meg egy ikerpár, egy fiú és egy lány, akiknek a szülei a nehézségekre való emlékeztetőként adták a Covid és Corona neveket. A szülők szerint a vírus veszélyes, ám a hatására az emberek elkezdtek jobban odafigyelni a higiéniára, és más jó szokásokat is felvettek.

  EUrmf7mU4AELmSu
  Fotó: benigbakpa / Twitter

  (via BBC)

 • A Forma-1-et korábban irányító Bernie Ecclestone a svájci Blicknek újságolta el, hogy legújabb felesége, a brazil Fabiana, akivel nyolc éve házas, a nyár végére babát vár.

  A 89 éves Ecclestone Sao Paolótól északra él a farmján, és mivel a Forma-1 már nem köti le, volt ideje gyakorolni. 44 éves feleségével sok munkájuk van a birtokon, elsősorban a kávéval.

  A brit milliárdos Isten adományaként tekint az újszülöttre, és szeretne végre egy fiút, mert eddig három lánya született.

 • sandra
  Fotó: Twitter

  Futótűzként terjedt Facebookon, twitteren és máshol is egy rövidke videó Sandráról, az orangutánról, aki a hírportálok által is megosztott, majd később törölt posztok szerint 20 másodpercnél is tovább sikálja mancsát, és ezt

  a gondozóitól leste el, akik a koronavírus miatt mosnak ilyen hosszan és sűrűn kezet.

  Imádni való sztori, sajnos nem igaz, a kezét sikáló Sandráról ez a videó még tavaly novemberben készült, és jelent meg a Centre for Great Apes (CGA) Facebook oldalán:

  A leírás szerint Sandra nem csak a kezét, hanem minden mást imád szappanos vízben sikálni, például a játékait is. De nézzük a dolog pozitív oldalát, mit NEM csinál Sandra?

  • nem találkozik a többiekkel
  • nem utazik a tömött Combinón
  • nem lehel a többiek tarkójába a közértben
  • és nem lófrál összevissza

  Ön se tegye ezeket, legyen ön is Sandra!

 • gal

  Olvasónk szúrta ki, hogy az operatív törzs sajtótájékoztatóinak rendszeres tagja, Gál Kristóf rendőrségi szóvivő és rendőr alezredes a pénteki élő tájékoztató utolsó pillanatában, búcsúzás közben összefogta a papírjait – amiben semmi különös nem lenne, ha a papírjai alján nem egy kész felnőtt színező lenne.

  Ráadásul egy olyan felnőtt színező, ami az operatív törzs három tagját (balról jobba haladva Lakatos Tibort, Müller Cecíliát és Gál Kristófot) ábrázolja sajtótájékoztató közben. Gál hosszú másodpercekig mutatta a kamerába a színezőt, amit erről a linkről le is lehet tölteni otthoni színezéshez.

  Ezen a videón meg is nézhetitek a jelenetet, ami egy ritka és üde pillanat volt a sajtótájékoztatók sorozatában:

  Az operatív törzs bemutatja: az operatív törzses színező