Angéla, Petronella
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Miközben Elon Musk, pontosabban űrkutatási cége éppen történelmet ír azzal, hogy majdnem egy évtized után végre ismét amerikai földről indulhatnak űrutazásra az amerikai asztronauták, választ kaptunk egy kínzó kérdésre, mégpedig arra, hogy mégis mi a beceneve a kisfiának, akinek a születésekor az X Æ A-12 keresztnevet adták. Az édesanya, Grimes ugyanis nemrég interjút adott a Bloombergnek, és ebben elárulta, hogy gyermekét úgy szólítja, hogy

  Little X

  Hogy pontosan mi jelentése a X Æ A-12 névnek, mit jelölnek a betűk és a számok, arról itt írtunk. Azóta persze Musknak és Grimesnak meg kellett változtatnia első közös gyermekük nevét, mert a kicsit Kaliforniában született, és ebben az államban sem szimbólumokat, sem számokat nem tartalmazhat keresztnév, így lett X Æ A-12 hivatalosan X Æ A-Xii.

 • Ön vagy gyermeke, közeli szerette is aggódik amiatt, hogy a járványkorlátozások miatt lényegében ellopták a mai gyereknapot? Ne aggódjon, a rendőrség bemutatja, hogy a gyerekekről szóló ünneppel kapcsolatban 

  olyan nincs, hogy ne legyen!

  A rendőrség videójában egy, Az ember tragédiáját is felülmúló álomjelenetben lopja el az asztali naptárból május 31-ét egy kapucnis figura. A rendőr apuka azonban elkapja a bűnözőt, bebizonyosodik, hogy gyereknap bizony van. Illetve a gyerek álmát nézve az is, hogy óvatosan kell azzal bánnunk, szülőként mennyi munkát viszünk haza.

 • villamos.PNG

  Valamilyen oknál fogva olyannyira keresztezte egymás útját két villamos Bukarestben, hogy konkrétan csattanás lett a vége. A szerdai balesetben hét ember megsérült, hármat közülük kórházba is kellett szállítani, írja a 24.hu. Az esetet vizsgálják.

  A balesetről fedélzeti kamerás videó is készült, a csattanás 1:17-nél látható:

 • Ha Gary Barlowon és Robbie Williamsen kívül tudja a Take That másik két énekesének a nevét, akkor ön már biztosan örülni fog ennek a fél órás videónak.

  Ebben ugyanis a volt banda összeállt egy kis közös virtuális koncertre, ki-ki a saját otthonából. Robbie Williams ugyan elkésett (?), de mivel a bandának úgyis van néhány száma nélküle, így nagyobb fennakadást nem okozott a dolog.